Скандалът им отива! Трите главни истерички на зодиака

Скандалът им отива! Трите главни истерички на зодиака

Астрологът Анна Зорина разказа, представителките на кои зодии не могат да живеят без разправии и скандали. Истериите за тях са смисълът на живота.

Телец

Истерията е второто им име. Скандалът е в кръвта на Телеца, а основният контролен лост за управление на мъжете са сълзите. Родените под този знак знаят слабите страни на партньора си и се възползват от това. Често съпрузите напускат тези жени поради невъзможността да издържат такъв живот. Не всички жени Телец обаче са такива, сред тях има и спокойни дами.

Водолей

Жените Водолей се нуждаят от постоянна емоционална подкрепа. И ако тя не е налице, тогава тези момичета се опитват да разнообразят рутината с истерия. Водолеите не чупят чинии и не крещят през нощта, но и думите ги нямат за нищо. По време на обостряне на състоянието на Водолейката партньорът й трябва да се отдалечи и да изчака тя да се успокои.

Лъв

Лъвиците са нестабилни и настроението им се променя моментално. Истериите на дамите от зодия Лъв са бурни и напълно искрени. Представителките на този знак казват това, което мислят. Сред плюсовете им, че Лъвиците са бързи в истериите си. Когато бурята утихне, ще има дълги извинения и признания за вина.

Advertisement