Силна православна майчина молитва за синовете

Силна православна майчина молитва за синовете
Изображение отFreepik

На света няма нищо по-силно от майчината любов. От раждането, та чак до зряла възраст майката защитава и се грижи за децата си. Дори едно пораснало дете да не иска да приеме родителската грижа, то все още има нужда от нея.

Както децата могат да бъдат спасени благодарение на майка си, така и тя се развива духовно благодарение на тях.

Много жени казва, че почнали да посещават църква, когато детето им се разболяло. Дори и неопитни в религиозно отношение, те се молели дълго и със сълзи за здравето на техните деца. В резултат на това като настъпило изцеление, жените решили да коригират живота си и по-натам да живеят според Божията воля.

Молитвите на майката за нейния син помагат в различни трудни житейски ситуации. За да бъде чута молбата ви, трябва да знаете правилата за обръщане към Бог и Пресвета Богородица.

Ако една жена се моли от чисто сърце, със светли намерения, тогава Божието благословение със сигурност ще придружава детето й и бедите ще отминат.

Има много свещени текстове, с които майките молят закрила и благословия. Всеки от тях има мощна сила.

Как да се молим правилно?

Светите текстове, четени от родителите за децата си, правят чудеса. Четете ги, когато сърцето ви пожелае.

Но ако детето е срещнало големи трудности, тогава думите се произнасят сутрин и преди лягане, през цялото трудно време. Думите трябва да са искрени и да има вяра в помощта чрез молитва.

Не трябва да има негативни мисли. Свещеният текст може да се чете не само наизуст, но и чрез молитвеник

Ако нямате текст под ръка, но душата ви иска да отправи молба към Бог, можете да се молите със свои думи. Четейки текстовете всеки ден, майката дава силна защита и късмет във всички дела на сина си.

Силната защита на детето от всичко лошо, което може да го очаква, идва именно от молитвата на майката.

Ето една майчина молитва за сина, предназначена за тежки ситуации.

Молитвата се чете в различни ситуации. Тя помага да се отървете от болести, лоши навици и просто поддържа духа на сина си.

Прочетете думите три пъти всеки ден, по всяко време.

„Господи Исусе Христе, Сине Божи! Дай на моя син, Божия раб (името), добро здраве, разум и воля, сила и дух. Защити го от вредни влияния и го насочи по пътя, водещ към благочестието. да бъде Твоята воля. В името на Отца, Сина и Светия Дух. Амин“.

Advertisement