Силна молитва, изменяща съдбата за 40 дни

Николай-Чудотворец

Тази молитва на мен винаги ми дава сили. И ми помага. За което благодаря. Тя помага да разберете, че трябва да се радвате при всякакви обстоятелства и да благодарите на Бога, пророците и всички Свети Чудотворци, от които вземаме пример.

Но когато ни застигне труден проблем, бързаме да помолим Висшите сили за помощ. Има молитва, която променя съдбата за 40 дни, толкова силна, че понякога е трудно да се повярва в нейната сила.

Молитва към Николай Чудотворец, изменяща съдби

Дори след смъртта си Светецът проявява голямата си сила в подпомагането и разрешаването на светските проблеми на обикновените хора. Всеки православен знае, че дори от небето Николай Чудотворец вижда и чува техните молитви и изпълнява дори най-съкровените желания на вярващите:

Свети Никола Чудотворче и угодниче Христов, Светът около който носи скъпа благодат и неизчерпаемите чудеса на морето, крепостта на духовното, преблагословени Свети Никола, ти ще бъдеш застъпник пред Господа да ни пази от всички злини, призовавам те: Радвай се, Никола, Велики Чудотворче, радвай се, Светителю Никола, радвай се Никола, велик Чудотворец!

Ангелски образ на земно същество разкрива всички създания на Твореца; благороден бог на добротата на душата, преблажени Никола да учи всички да обичат от сърце:

Радвай се, в ангелски одежди роден, както Той е чист в плътта; Кръстен в градушка, огън и вода, и защото неговата плът е свята. Радвай се, със силата на душата с раждането се разкрива.

Радвай се, в земната градина на обещанието; Радвай се с цвета на Божественото благоухание. Радвай се с добродетелната лоза на Христос; Радвай се, дърво на небето Чудотворче Никола. Радвай се, ралината на рая; Радвай се, смирна аромат в името на Христос. Радвай се, защото ти прогонваш плача и градешката и носиш радост. Радвай се, Никола велики Чудотворче, радвай се Никола велики Чудотворче, радвай се Никола, велики чудотворче.

Advertisement