Сестри разменили бебетата си, но след 4 години трябвало да кажат истината

бременна жена
Източник: Pexels

Зоя и Теди били в много добри отношения. Те били сестри не само по кръв, но и по дух. Двете се подкрепяли от деца и били най-добри приятелки.

Заедно учели, движелии крояли планове за бъдещето. Нещо повече, те дори избрали собствените си съпрузи със специален подход. Те били най-добри приятелки и винаги били заедно.

Въпреки факта, че Зоя и Теди вече били омъжени жени, всяка със свое семейство, те все още се срещали често. Сестрите дори забременяли по едно и също време.

Регистрирали се при един и същ лекар, взели си тестове заедно и споделили новината майка си. На ултразвука не им казали пола, но съпругът на Зоя истински искал дъщеря, а съпругът на Теди искал син.

Преди да родят, мъжете им отишли в командировка. По план трябвало да се върнат навреме, но всичко се случило по-рано от предвиденото. Зоя и Теди отишли заедно в болницата и с разлика от няколко часа станали майки. Теди родила дъщеря, а Зоя родила син.

Теди предложила на сестра си да разменят децата. Тя обяснила, че мъжът й няма да приеме момичето. Освен това те все още са си близки и се виждат всеки ден. Те ще обичат еднакво своите деца и племенници.

Тази идея се сторила луда на Зоя, но Теди успяла да я убеди и тя се съгласила. Тя наистина искала момиче. Както и съпругът й.

Мъжете научили, че мечтите им се сбъднали след изписването. Те не можели да се нарадват на това и се потопили в щастливо родителство.

Отпразнували ражданията в семеен кръг. Едва сега Зоя осъзнала, че не може да гледа как съпругът й целува и прегръща чуждо дете. Тя обаче знаела, че връщане назад няма. Веднъж започнали играта, трябвало да я играят докрай.

Няколко години по-късно в семейството им се случила ужасна драма. Теди починала.

Зоя и съпругът й подкрепяли вдовеца по всякакъв възможен начин и се занимавали с отглеждането на племенника си, който всъщност бил техен син. В крайна сметка бащата на детето бил напълно отчужден от момчето и скоро си намерил нова жена.

Мащехата не обичала доведения си син. Тя го нападала по всякакъв начин и унижавала детето. И можете ли да си представите как се чувствала Зоя по това време? Виждала как тормозели детето й и не можела да се сдържи. Тя искала да вземе сина си и да постави всичко на мястото му.

Когато Наташа, новата съпруга на нейния зет, отново нападнала момчето, търпението на Зоя се изчерпало. Тя събрала смелост да каже на всички истината. Разбира се, без ДНК експертиза не можело да стане, защото никой не повярвал в това. Но когато всичко било доказано, тя и съпругът й си върнали детето.

Очаквано, съпругът на Зоя бил ядосан дълго време, но след това простил на жена си. Сега те отглеждат две деца, защото съпругът на покойната сестра има свой бурен личен живот. Зоя се чувства виновна, но е щастлива, че навреме е коригирала последствията от импулсивната си постъпка.

Advertisement