Сестри близначки се омъжили за братя близнаци и вече имат деца. Ето как изглеждат:

Сестри близначки се омъжили за братя близнаци и вече имат деца. Ето как изглеждат:

Британи и Бриана Дийн правят всичко заедно от деца. Еднояйчните сестри близначки са си играели заедно в пясъчника, ходели заедно на училище и винаги са били практически неразделни.

Те се омъжили за братята Джош и Джереми Салиърс, които също са близнаци. Двете семейни двойки живеят в една голяма къща и се разбират като едно семейство.

близнаци

Те са обединени не само от обща къща. Двойките имат обща банкова сметка и поддържат общ домакински бюджет, така че всеки член на семейството да не се тревожи по парични въпроси.

Сестрите срещнали бъдещите си съпрузи на фестивал на близнаците през 2017 г.

Братята Джош и Джереми предложили брак на приятелките си в един и същи ден, точно шест месеца от връзката им. Сватбите също се провели заедно. На церемонията булките били  в еднакви рокли с отворена горна част и дълъг воал на петна. Младоженците били облечени в еднакви смокинги, украсени с бели кърпички.

Новината, че Британи и Бриана забременели почти по едно и също време не изненадала никого от „квартета“. Напротив, бъдещите родители се радвали, че децата им ще растат заедно.

сестри-близначки

Първи имат дете Британи и Джош – ражда им се син на име Джет. На 22 април Бриана и Джереми обявили добрата новина: родил се синът им Джакс. Децата Джет и Джакс са не само братовчеди, но и генетично са пълноправни братя – т.нар кватернерни близнаци.

двойка-близнаци-деца

„Отглеждаме децата си заедно, осъзнавайки, че сме едно семейство. Смятам Джет за мой син. Мисля, че Джош изпитва същото към Джакс“, казва щастливият татко Джереми.

Advertisement