Сестри-близначки покориха интернет с невероятната си външност

Сестри-близначки покориха интернет с невероятната си външност

Тези красиви момичета се наричат ​​Морган и Меган. Те са родени през 2011 г. и с право са спечелили титлата на едни от най-красивите сестри в света.

Близнаците имат невероятен външен вид: цветът на кожата им е тъмен, а очите им са кристално сини. Една от сестрите има едно кафяво око. Момичетата често са сравнявани с известната певица Риана, защото на външен вид много приличат на нея.

Майката на сестрите създала Инстаграм страница за тях и момичетата моментално станали популярни. Сега те са последвани от над 300 хиляди потребители от цял ​​свят. Днес очарователните близначки са на 8 години. С какво се занимават тези необичайни момичета?

красиви-близначки

Морган и Меган, както следвало да се очаква, покоряват просторите на модния бизнес. И това не е изненадващо! В крайна сметка такава необичайна красота се среща рядко.

Морган има едно синьо око, като това на сестра му, а второто е тъмнокафяво, почти черно. Това са последствията от ирисова хетерохромия.

сестри-близначки

Но този цвят на очите допълва ненадминатата красота на момичето, с която природата я е наградила. Освен това различният цвят на очите в това семейство не е първият случай. Чичото и лелята на сестрите също се отличават по цвета на очите.

Въпреки крехката им възраст, момичетата работят отлично пред камерата, затова популярността на Меган и Морган в модния бизнес набира все по-големи обороти.

Advertisement