Семейство се прибирало, когато по средата на пътя видели жена, която ги помолила да спрат

Семейство се прибирало, когато по средата на пътя видели жена, която ги помолила да спрат
Източник: Pixabay

Напоследък хората станаха много безчувствени. Ако вървят по улицата и забележат проснат на земята човек, те могат да го подминат, мислейки го за пиян, но никой дори не може да си представи, че може да е болен и да се нуждае от спешна помощ. Малцина ще дойдат и ще помогнат.

Сега ще ви разкажем за един такъв подобен случай.

Млада двойка, прибирайки се с кола към вкъщи, забелязала жена на пътя, която ги помолила да спрат.

Жената в колата помолила мъжа зад волана да не спира, но той решил поне да намали и да види какво се е случило. Това, което видял, го шокирало.

Жената казала на мъжа си да не спира, тъй като може да е твърде опасно, но съпругът решил да мине бавно покрай непознатата, за да се увери, че няма пострадали. Когато се приближили, забелязали, че лицето на жената е покрито с порязвания и синки. Затова решили да спрат и да видят с какво могат да помогнат.

Пострадалата жена помолила за помощ. Тя им казала, че семейството й е претърпяло автомобилна катастрофа, а съпругът й и новороденият им син все още са в колата, която е паднала в дълбока канавка.

Тя им казала, че съпругът й вече е мъртъв, но детето вероятно е още живо.

Мъжът решил да слезе и да се опита да спаси детето, а на жената казал да остане с ранената жена в колата. Когато слязъл, забелязал двама души на предните седалки на колата, но не обърнал внимание на тях, а бързо вдигнал детето и го отнесъл при майка му.

Когато се върнал, не видял майката и попитал жена си къде е отишла. Тя му казала, че жената го последвала обратно до катастрофиралата кола.

Когато мъжът решил да отиде да потърси жената, забелязал, че двама души на предната седалка са мъртви – били мъж и жена. Когато се вгледал по-отблизо, забеляза, че жената е майката, която ги молила за помощ.

Мислите ли, че това е било Божие чудо?

Детето сега живее със семейството, което го е спасило и ще живее, за да разкаже тази история. Ако вярвате във Всевишния и че подобни чудеса наистина могат да се случат, то тази история беше специално за вас.

Advertisement