Само сменяйки прическата си, уморена стара жена се преобразила в млада чаровница

Само-сменяйки-прическата-си,-уморена-стара-жена-се-преобразила-в-млада-чаровница

Стилната прическа не изисква продължителен стайлинг, което означава, че можете да бъдете красиви всеки ден без много усилия.

Понякога жените, чиято коса вече посивяла, отказват да се боядисват, вярвайки, че това не ги състарява. Но трябва да признаете, че е много по-приятно да имате добре поддържана и спретната прическа, отколкото изхабени сиви корени.

Днешната героиня е една от онези, на които сивата коса разваляла настроението. Затова тя решила да отиде при стилиста и да се промени.

сива-коса

Когато погледнал краищата на косата на жената, стилистът бил недоволен. Те били сухи и безжизнени и трябвало да бъдат отрязани.

Въпреки че жената се притеснявала, тя се съгласила на всякакви манипулации с косата й, само и само да се превърне в истинска красавица. И тя взе правилното решение, доверявайки се на мастъра.

коса-промяна

Той избра студен тъмнокестеняв цвят за боядисване и подрязал повторно израсналите къдрици, превръщайки прическата в модерно каре. Такава прическа подчертава красивия овал на лицето.

прическа-промяна

Блестяща и гладка коса наистина допаднала на героинята, която напуси тръгнала от салона невероятно щастлива. И още един факт, който много я зарадвал – стилната прическа не изисква дълъг стайлинг, което означава, че можете да бъдете красиви всеки ден, без да полагате много усилия.

Advertisement
Фейсбук коментари