Рибите са мъдри партньори, които чувстват и отдават любовта си интуитивно

Рибите са мъдри партньори, които чувстват и отдават любовта си интуитивно

Рибите са 12-ият и последен знак на зодиака, представляващ единство и завършване на цикъла. Те са емпатични, като разбират и проявяват състрадание към околните. До тях хората се чувстват така, сякаш се познават от хиляда години, защото Рибите знаят как да ги разберат.

Рибите имат светла, очарователна и мъдра душа, тъй като се смята, че са преминали през множество прераждания.

Рибите са символизирани от образа на две риби, плуващи в различни посоки, едната от които е обърната нагоре, а другата надолу. Това отразява двойния живот на Рибите, които стоят с единия крак в ефира, а другия в земния свят.

Ако общувате със зодия Риби, си струва да обърнете внимание на тяхното предупреждение или съвет, тъй като те са известни със своята дарба да пророкуват.

Връзката ви с представител на зодия Риби ще се различава от всичко, което сте изпитвали преди.

Рибите са зодия на мистици, художници, музиканти, поети, романтични мечтатели и грешници, които се обръщат към светци.

Рибите се управляват от омагьосания Нептун – мистериозна, отвъдна планета. Може би сте забелязали, че вашият любим човек живее в неговия въображаем свят и смята, че той е истински, тъй като е изпълнен с магия, тайни и чудеса.

Много Риби прекарват детството си в мечти, потапяйки се в приказки или фантастични светове. Когато пораснат, фантазията не ги напуска, тъй като Рибите са толкова чувствителни, че реалността може да им изглежда ужасяваща и сурова.

Повече от всичко Рибите искат връзка с някой, с когото могат да споделят интензивна и сюрреалистична връзка извън земния свят. Ако сте готови да наблюдавате звездите или пълнолунието с тях и да говорите за небесни събития и чудесата на Вселената, те няма да искат да ви пуснат.

Когато сте в тяхната компания, може да почувствате, че Рибите частично отсъстват, блуждаeйки в мислите си, изследвайки всеки ъгъл на ума си.

Ще откриете, че споделената с Риби любов понякога е напрегната – ако те са дълбоко свързани с вас, те могат да ви идеализират или да ви поставят на пиедестал. Те също така могат да се изгубят в любовта си, тъй като са свикнали да дават, забравяйки да получават любов и да се съсредоточават върху себе си.

Рибите са свръхчувствителни и емпатични същества, те чувстват радост и болка по-интензивно от другите и страдат от това. Те обаче намират начин да превърнат страданието в изкуство и използват своите творения, за да се излекуват.

Рибите имат отворено и мило сърце, което прощава и почти моментално забравя нараняването или болката. Рибите са много състрадателни и гледат на ситуацията от друга гледна точка. Те имат способността инстинктивно да усещат вашите чувства и това им дава необходимото разбиране защо хората правят нещо по един, а не по друг начин.

Рибите са устойчива водна зодия с дух на войн, който намира начин как да маневрира около препятствия, които пречат.

Ако в една връзка назрява конфликт, любовта на Рибите обикновено предлага много шансове за изкупление, тъй като те имат чувствително сърце. Ако обаче усетят, че някой използва чувствителната им природа, може да не ви се доверят и да поискат да напуснат връзката.

Рибите могат да се оттеглят в себе си, за да балансират и да попълнят енергията си. Като цяло Рибите са интроверти, което означава, че прекарват много време в мислите си. В този случай хората от тази зодия трябва внимателно да бъдат побутнати, за да се върнат в реалността. За да постигнат хармония, Рибите трябва да имат цел и това обикновено е от полза за човечеството.

Те приемат присърце болката и страданието на други хора, в този случай просто ги прегърнете и им дайте ясно да разберат, че знаете как се чувстват.

Рибите са изключително възприемчиви към енергията, така че те ще определят емоционалното ви състояние за нула време и ще знаят как се чувствате, преди вие самите да го разберете.

Те са интуитивни и веднага ще разберат дали ги лъжете, или не.

Рибите са емоционални хора и всичко, което искат, е любовник, който ще бъде и най-добрият им приятел. Те жадуват за някой, с когото могат да споделят чудесата на Вселената и да формират дълбока и интензивна емоционална, умствена, физическа и духовна връзка.

Advertisement