Разгеле! След 10 сина двойка най-накрая си родила дъщеря

Разгеле! След 10 сина двойка най-накрая си родила дъщеря

Алексис и Дейвид Брет са първата британска двойка, която има десет сина. Семейството живее в голяма къща в Шотландия. Те купуват 16 хляба, 50 литра мляко и 100 пакетчета чипс на седмица.

Алексис Брет станала майка за първи път, когато родила син на възраст от 22 години. През следващите 15 години жената износила и родила още 9 деца и всички те били момчета.

Но после съдбата решила да направи подарък на семейство Брет: единайстото дете най-сетне е момиченце!

Многодетната майка признава, че е изненадана от появата на момичето, но в същото време е безкрайно щастлива, защото семейството искало наследница през последните 15 години. Бебето било кръстено Камерън в чест на актрисата Камерън Диас.

Разгеле! След 10 сина двойка най-накрая си родила дъщеря
Elite Readers

Бащата Дейвид отбелязва:

„Малката има добър ефект върху момчетата. Те започнаха да се държат по-добре, да се грижат за сестра си и да се опитват да бъдат по-спокойни, за да не събудят Камерън. Момчетата дори помагат в храненето на момичето “.

Някои хора смятат, че такъв голям брой деца в семейството на Брет е свързан с желанието да получават парични помощи. Двойката обаче твърди, че добрата работа на Дейвид осигурява семейството и те не се нуждаят от помощи.

Advertisement