Разбиваме популярните стереотипи за зодия Дева

Разбиваме-популярните-стереотипи-за-зодия-Дева

Девите са едни от най-загадъчните и необичайни хора. Има много митове за тях, които трябва да разрушите, за да не се заблудите. Астролозите посочват най-важните от тях.

Девата е зодия с ярка аура. По някаква причина много хора смятат, че Девите са опасни и токсични, но това е излишен предразсъдък. Астролозите съветват да цените общуването с Девите.

Девите са скучни

Тези, които вярват в това, никога не са общували плътно с Девите. Девите имат невероятно чувство за хумор и могат да говорят на всякакви теми. Това са необикновени личности, които могат да угодят на всеки. Да, много от тях не обичат шумните партита, но това не означава, че са скучни.

Девите обичат самотата

Да, те не са против да прекарат една-две вечер у дома с чаша какао в ръце, но това не означава, че Девите са необщителни. Бързо се уморяват от хората – вярно е, но обичат общуването и новите запознанства.

Девите мислят едно, а казват друго

Правят това само в случаите, когато не искат да ви обидят, но във всяка друга ситуация нямат причина да лъжат. Те знаят как да лъжат, но мразят да го правят, защото лъжата отнема огромно количество енергия. За тях е много по-лесно да кажат истината и да бъдат наказани за това, което са направили, отколкото да наслоят една лъжа върху друга.

На тези хора не може да се вярва

Този мит също се разрушава от разобличаването на предишния. Девите не подвеждат без основателна причина. Ако не сте ги мамели в миналото, то сега няма защо да се притеснявате, че ще ви разочароват с неприятна постъпка. Те са много отмъстителни, така че се опитайте да не им пресичате пътя.

Постоянно критикуват всички

Да, виждат всички свои и чужди „кусури“, но ще ви критикуват само ако сте постъпили прибързано и наистина сте виновни за нещо сериозно. Те никога няма да предявят претенции към вас просто така. Девите много добре разбират, че всеки има право на грешки.

Девите винаги са заети

Да, те имат много неща за правене, но винаги намират начин да отделят време на семейството, приятелите, сродната душа. Девите винаги помнят тези, които ги помнят. Те отразяват вашето поведение. Ако Девата е мила с вас, значи го заслужавате.

Девите са много избирателни в любовта. Преди да започнете връзка с тези хора, специалистите ви съветват да проверите диаграмата за съвместимост на зодиите, за да сте наясно колко комфортно ще ви е с Девата и колко удобно ще се чувства тя до вас.

Advertisement
Фейсбук коментари