Приятелката му поискала да махне кучето си, тогава той пуснал следната обява:

бяло куче
Източник: Pixabay

Някои хора не могат да си представят живота си без животни, други просто не могат да ги понасят. Така се случило, че се събрали двама точно такива различни хора. След 4 години връзка, мъж на име Гьотцен решил да заживее заедно с половинката си.

Тогава той още не можел да си представи, че приятелката му ще намрази кучето му Моли. И в резултат на това момичето поставило ултиматум: да се отърве от кучето на всяка цена. Тогава човекът пуснал съобщение във вестника:

Отдавам безплатно в добри ръце!

„Приятелката ми не харесва кучето ми Моли. Така че ще трябва да й намеря нов дом. Тя е с чиста кръв, от добър регион и прекара 4 години с мен. Тя обича да играе игри, но не е много добре обучена.

Дългокосместа е, така че има нужда от малко повече грижи, особено за ноктите. Но тя обича да се грижат за нея. Не спи и вдига шум цяла нощ, но спи, когато работя. Яде всичко само да е най-доброто и най-скъпото. НИКОГА не ви посреща на вратата след дълъг работен ден и никога не дава безкористна любов, дори да се чувствате зле. Не хапе, но може лесно да се настрои на адски неприятна настройка!

Така че… ако някой се интересува от моята 30-годишна, егоистична, злопаметна, материалистична приятелка, елате да я вземете! Моето куче и аз искаме тя да се премести в друг дом възможно най-скоро. Спешно!“

Няколко дни след публикуването на съобщението Гьотцен го актуализирал и добави, че момичето е върнато на производителите, тоест на родителите си, и той и Моли си търсят нова приятелка.

Advertisement