Преждевременно родени близнаци се държат за ръце в разтапящо видео

Преждевременно родени близнаци се държат за ръце в разтапящо видео
Facebook/Anthea Jackson-Rushford

Връзката между близнаците не прилича на никоя друга. 9 месеца те са неразделни в утробата на мама, а специалните им отношения продължават дълго след появата на бял свят. Тази връзка често е дълбока, ужасяваща, и непостижима. Близнаците остават свързани завинаги.

Понякога обаче близнаците се раждат недоносени.

Страшно e да разберете, че вашето бебе – или бебета – може да са родени преждевременно, но една австралийска майка се опитва да вдъхне малко надежда на родителите, които очакват недоносени бебчета.

Антея Джаксън-Ръшфорд родила близнаците Кристиана и Кристиан само на 28 седмици и един ден. Тежали под килограм всяко.

„Бяха нетърпеливи да пристигнат тук доста преди термина им“, написа тя във Фейсбук.

недоносени близнаци се държат за ръце

Развълнуваната майка започнала да публикува снимки и видеоклипове на напредъка на близнаците си, от отваряне на очите им до хълцането.

Малките близнаци разтопиха сърцата на всички, като в едно от видеата се държат за ръце върху гърдите на баща си. Красив и вълнуващ миг, запечатан в документален филм. 

“Невероятно!!! Трябва да стане вайръл!!!”, написала Антеа във видеото, което показва как близнаците се държат до гърдите на баща си, хващайки малките си ръце.

Антея споделя, че знае, че може да е „обезпокоително“ да се видят бебета с тръби, но е нормално и се надява снимките и видеото да утешат хората в подобни ситуации.

„За всички родители, които се сблъскват с това, да се успокоят, като знаят, че днес всичко е възможно и вашите бебета ще бъдат добре.“

Advertisement