Прекрасни! 3-те най-идеални зодии според астролозите

Прекрасни! 3-те най-идеални зодии според астролозите

Най-искрените и красиви, те са най-добрите жени.

Те са искрени и прекрасни и без съмнение от тях стават най-добрите съпруги. Все още се съмнявате в избраницата си, тогава прочетете това. Ако тя е една от трите изброени, отхвърлете съмненията си.

И така, ето го топ 3 на идеалните жени според зодиака:

1. Телец – това не е просто истинска жена, това е супер жена!

В нея има всичко, с което майката природа може да дари на нежния пол. Красива, грациозна, винаги свежа и очарователна, със спокоен мек поглед и плавни, премерени движения, тя предизвиква най-приятните емоции.

Компанията й е приятна и спокойна. Тя е търпелив слушател, фин и приятен спътник, с оживен ум и не допуска никакви груби и резки изказвания по чужд адрес.

Жените Телец са мечтан обект от силния пол. Те са отлични спътници в живота, уважават мъжа и не претендират за водеща позиция в семейството. Те обаче не унижават жената в себе си и се държат с голямо достойнство. Жената Телец вижда своята житейска цел в това да служи на половинката си като надеждна опора, да управлява добре къщата и да бъде примерна майка.

От представителките на тази зодия най-често излизат отлични домакини.

В къщата на Телеца винаги цари пълен ред, „хирургическа“ чистота, интериорът е красив и създаден с много вкус. Къщата е уютна, винаги мирише добре, пълна с цветя. Тези жени се отличават с пестеливост, но въпреки това в дома винаги има всичко.

Децата имат голямо значение в живота на жената Телец. Тя им дава цялото си свободно време, цялата си любов и обич.

В нейната компания децата чувстват надеждна защита, тя е готова да помогне със съвет и дело всеки момент. Не е изненадващо, че майките Телец, в очите на децата си, често са мили приятели, с които могат да споделят най-съкровеното си. Жената Телец дава отличен пример за любов и лоялност към дъщерите и синовете си.

2. Жените Скорпион се отличават с увереност в себе си

Красота, привлекателност, енергия, мистерия, смелост, страст, решителност, напорист дух, мъжки начин на мислене.

Те буквално са обзети от жизненост, така че имат неизкоренима нужда да им намерят някакво приложение на своята енергия. Не е изненадващо, че Скорпионките са склонни да предприемат рисковани пътувания, да участват в сложни и дори опасни проекти и да се втурват стремглаво в приключения.

Жената Скорпион по принцип се изправя пред много изпитания, но благодарение на огромния си физически и духовен потенциал, нейната сила на духа е много трудна за разбиване. След поражения, ако има такива, представителката на този знак не се отказва, а бързо се опомня, връщайки се на предишните си позиции.

В дома на жената Скорпион винаги цари безупречна чистота, животът в него е комфортен, а интериорът е създаден по такъв начин, че да не оставя съмнение относно отличния вкус на домакинята и любовта, която изпитва към дома си.

От жените, родени под това зодиакално съзвездие, излизат добри майки, които, от една страна, развиват своята воля, жизненост, подготвят ги за трудния бъдещ живот, а от друга създават благоприятни условия за проява на увлечения и таланти.

Скорпионите са големи ценители на човешката природа и това им качество намира приложение при отглеждането на деца. Майките от тази зодия помагат на децата да решават проблемите си, да анализират трудните ситуации, да избират достойни приятели и дават практически съвети.

За своя съпруг жената Скорпион е същият добър съветник. Кариерата на съпруга й, неговата социална позиция не е без значение за нея. Тя е готова да принесе всякакви жертви на олтара на успеха на съпруга си, готова е да го подкрепи с цялата си присъща интелигентност и енергия. От тази гледна точка тя несъмнено може да бъде наречена вярна съпруга.

3. Жените под знака на Водолея са надарени с остър ум

Очарование, грациозност, изящество. Те имат ярък, изумителен външен вид и често  в компанията са, ако не най-красивата, то най-интересната. Много жени Водолей се характеризират с необичаен начин на обличане: със същия успех те могат да носят нещо от бабината ракла и отговарящо на най-новия поглед на модата. Същите крайности могат да се появят при прическите и те непременно ще се различават от останалите.

Жените от тази зодия имат присъща способност да се адаптират към всяка ситуация, към всякакви условия, включително благодарение на отлично развитата си интуиция. Смята се, че Водолеите имат дарбата да предвиждат точно бъдещите събития. Жените с такива способности през Средновековието обикновено са били жертви на инквизицията.

Не всеки може да разбере защо Водолеят действа или мисли по един или друг начин. За да се доближи до разбирането на вътрешния свят на тази жена, човек също трябва да живее за утрешния ден.

Устремеността към бъдещето изобщо не пречи на жените Водолей да летят в облаците, да не бъдат мързеливи, но да работят съвестно. Много, ако не всичко, те са в състояние да постигнатсъс собствените си ръце. Блясъкът, изяществото, присъщи на представителите на този знак, се проявява дори в малки, незначителни дела.

Водолеите са много толерантни и ревността в очите им е предразсъдък. За представителката на тази зодия мъжът няма да бъде обичан заради добра материална сигурност или успех в кариерата. Много по-важно за нея е умението да бъде неин лоялен, добър приятел, приятел на приятелите си.

Жените Водолей виждат бъдещето на своите избраници и им помагат да реализират потенциала, даден от природата, поставят своите чувства и интелектуални способности в услуга на това.

Тя няма да шпионира съпруга си, няма да се измъчва в подозрения, но няма и да прости изневяра.

Общителните и очарователни представителки на този знак винаги имат много гости в къщата.

Когато жената Водолей има дете, поради своята естествена сдържаност, тя не проявява бурен ентусиазъм за това и не демонстрира открито колко обича бебето си. Обаче от най-ранна възраст той ще бъде личност за нея; жената Водолей няма да накаже детето, но и няма да бъде прекалено покровителствена.

Advertisement
Фейсбук коментари