Преди години той бил наречен „най-красивото момче“. Как изглежда днес на 18:

Уилям-Франклин-Милър
William Franklyn-Miller | Instagram

Снимка на британски ученик с пронизващи сини очи е виждана поне веднъж от всеки, който редовно сърфира в интернет.

Името му е Уилям Франклин-Милър, преди няколко години той получи титлата „най-красивото момче в света“. Кой му е дал тази титла не е известно. Но няма значение, по-важното е, че младият англичанин  се превърна в звезда.

Снимките му от време на време превземат мрежата, а рекламните агенции  отдавна се надпреварват да му предлагат работа.

Днес над 2 милиона души са следват акаунта му в Инстаграм. Как изглежда днес и какво прави английският Аполон?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will (@william.franklyn.miller)

Най-красивото момче

Уилям е роден през 2004 г. в Лондон. Майка му е бивш модел, която очевидно е предала любовта си към фотосесиите на сина си. Момчето се научило да позира пред камерата много преди славата да дойде при него сред ученичките, които съставляват по-голямата част от неговите абонати.

За първи път се появява в реклама на четиригодишна възраст.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will (@william.franklyn.miller)

Освен че работи като модел, Уилям мечтаел силно и за кариера в киното. „Ако не се получи с киното, ще стана архитект“, споделя преди години той. Но му се получило. Към днешна дата той е известен с появата си в няколко популярни телевизионни предавания и филми като Arrow, Chicken Girls, A Fish of Water, Spring Breakway и други. Наред с актьорството и моделирането, той е и YouTuber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will (@william.franklyn.miller)

Роден и израснал в добре уредено християнско семейство от Девън, Обединеното кралство. Той е британец по националност и вярващ християнин.

Завършва ранното си образование в гимназия в Лондон, Англия, Обединеното кралство. След това се записва в лондонски частен университет, където в момента следва висшето си образование.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will (@william.franklyn.miller)

Още от дете има интерес към актьорството и моделството, има голямо желание да стане популярен модел и актьор в кариерата си. В ранна възраст упоритият му труд се отплаща и той постига мечтите си, като печели признание в развлекателната и модната индустрия.

Advertisement