Преди 4 години момичето с кукленска външност възхити света. Как изглежда днес:

Преди 4 години момичето с кукленска външност възхити света. Как изглежда днес:

Далеч не всички новородени покоряват околните със своята красота. Обикновено отнема време, за да се „оформи“ стандартният външен вид на децата и да превърне малкото бебе в малко и сладко дете. Но за това момиче всичко било по-различно. От самото си раждане тя се превърнала в образец на детска красота.

Дъщерята на Стефани Джейд на име Амая се появила в Instagram профила на майка си почти веднага след раждането. Всичко това се дължи на факта, че момичето имало необичайно къдрава коса за бебе и дебели мигли, които изглеждали абсолютно очарователни на мъничкото й лице.

Мнозина последователи започнали да се възхищават на външния вид на бебето и да му предсказват успешна моделска кариера. Други започнали да обвиняват майката в прекомерната й страст към фотошопа. Те смятали, че новороденото просто не може да има такъв външен вид.

Момичето наистина приличало на кукла. Тя има големи устни, изразителни очи, спретнати и необичайно тъмни вежди за дете. Необичайният външен вид на момичето се дължи на нейния произход. Майка й е родена в Латвия, а баща й има африкански корени. Те са заедно повече от десет години.

Освен Амая, двойката има и по-голям син и от скоро по-малка дъщеря, чийто външен вид също е моделски.

Стефани Джейд продължава да снима дъщеря си и братята и сестрите й, които имат не по-малко правилни черти.

майка-с-дъщери

Снимките, които тя прави почти всеки ден, доказват, че всъщност никой не е фотошопирал момичето. Сега около 150 000 души наблюдават как се променя бъдещият модел.

Advertisement