Преди 3 години 65-годишна жена родила четиризнаци. Как живеят днес

Преди 3 години 65-годишна жена родила четиризнаци. Как живеят днес

В днешно време доста жени раждат деца след 40 години. За някои това е идеалното време, защото жената е успяла да постигне всичко, което е искала в кариерата си, и да спечели пари за отглеждане на бъдещи деца. А други през цялото време се опитват да имат дете и накрая успяват да го направят.

В тази статия искаме да ви разкажем за 65-годишната жителка на Германия Анегрет Рауниг, която родила четиризнаци. Освен това тя има 13 деца и 7 внуци.

четиризнаци

Може би ще се изненадате, че жената е искала да роди на тази възраст, но въпросът е, че Анегрет просто обожава децата. Това е причината да искала да си роди още едно дете. Освен това най-малката й 10-годишна дъщеря си мечтаела за малко братче или сестриче.

Всички лекари предупредиждавали Анегрет за големите рискове, но това не я спряло – жената въпреки това решила изкуствено да си имплантира ембриони. В резултат на това тя родила цели четири бебета.

четиризнаци

През цялото това време Анегрет работила като учителка и отглеждал асама всички деца. И раждането на четиризнаци станало рекорд, който попаднал в Книгата на Гинес.

От появата на великолепната четворка изминали 3 години и сега семейството има много натоварен живот. След раждането на децата семейството се премества от Берлин в Херстер, където купува голяма къща.

майка-четиризнаци

Освен това властите помогнали на многодетна майка, като й дали две премии. Казват още, че Анегрет е подписала договор с един телевизионен канал, който сега има право да разказва за живота на семейството.

Жената не се притеснява за бъдещето си, защото е сигурна, че още много години ще бъде здрава и активна. Учителката казва, че е взела това решение единствено въз основа на своите желания и не се вслушва в мнението на другите.

Advertisement