Познахте ли го? Това хлапе днес всеки ден ви забавлява от екрана

Сашо Кадиев
Източник: Фейсбук

За 1 юни, Деня на детето, сме ви подготвили една фото загадка. На снимката е едно хлапе, което сте свикнали да ви забавлява всеки ден от телевизионния екран. Познахте ли кой е? 

Това е винаги зареденият с енергия актьор Александър Кадиев. Или „най-известният мамин Сашко“ в държавата, както сам се определи наскоро след финала на риалитито „Ергенът“.

Сашо Кадиев е роден на 30 август 1983 г. в град София. Син е на актрисата Катерина Евро и Георги Кадиев.

През 2008 г. Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ в класа на Мастера Стефан Данаилов.

През 2014 г. печели наградата „Икар“ за поддържаща мъжка роля“, за ролята на Клеант в „Скъперникът“.

Сашо Кадиев е добре познат на тв зрителите от редица предавания. Дълги години забавляваше всяка сутрин зрителите в сутрешния блок „Преди обед“. Бил е водещ на няколко сезона на риалити шоуто „България търси талант“. От 1 януари 2024 г. започна да се изявява като водещ на любознателното куиз шоу „Кой да знае“.

И до днес самият Сашо Кадиев се определя като „едно голямо дете“. Той определен е запазил детското в себе си, като и до днес е запален геймър.

Досещате се, че актьор с такъв неукротим нрав, е бил палаво хлапе. За една от големите си пакости смята когато веднъж се спуснал с найлон по съседския покрив и тупнал в преспа сняг. Резултатът бил 6 месеца с гипс и пирони в крака.

„Правил съм какво ли не, гущери съм ловил, лапал съм змии. Беше много хубаво като малък. И сега не е е лошо, някои неща са останали същите“, каза Кадиев в едно от първоюнските издания на „Преди обед“. 

Advertisement