Пожарна дойде за Ергенът, целунаха го на 5-та минута. Зрителите: „Гримьорката“ е най-хубава!

Ергенът

Трети сезон на „Ергенът“ започна с още по-наперени девойки, жадни да спечелят бърза слава в най-гледаното риалити. 

Новият Ерген Алекс Младенов бързо се увери, че е влязъл в голям екшън. При представянето си момите, напиращи за сърцето му, се опитаха да го впечатлят по всякакви начини: една от участничките, учеща за пожарникар, се появи с пожарна с пуснати светлини пред ошашавения поглед на Алекс.

Друга кандидатка пък, тренираща борба, му приложи класическа хватка, за да му покаже какво ще го чака, ако отношенията им не се развият добре.

Не минаха много минути от пилотното издание и ергенът вече получи и първата си целувка. Тя дойде от третата участничка, Валерия Дакова, която се появи с чиния със спагети и предложи на Алекс да повторят прословутата сцена от анимацията „Лейди и скитникът“, в която двете кучета се целуват захапвайки спагетите от двата края.

И гримьорката в битката

Интересни бяха сцените, в които в кадър се появи гримьорката на предаването, която докато мацаше лицето на ергена, го успокояваше и му вдъхваше кураж.

„Спокойно. Всичко момичета са дошли за теб“, каза му гримьорката Васка и го посъветва да „счупи гипса“.

Съветите на непознатата се харесаха на Алек, който бе впечатлен от красотата и очите на момичето.

И тук повечето зрители вече се досетиха какво ще последва – неочаквано гримьорката си свали белия анцуг и се превъплъти в елегентна дама с вечерна рокличка.  Именно Васка бе поредната кандидатка за сърцето на ергена!

Неочакваната й поява „от засада“ и подкрепата, която оказа на Алекс, се харесаха на зрителите и тя получи най-голямо одобрение от зрителите… засега. 

„Сладурана!“, „Естествена красавица“, „Откроява се сред останалите“, хвалят я потребителите във фейсбук. 

Фармацевтката Васка, която се бе дегизирала като гримьорка, е любимка на публиката след първия епизод. Скрийншот: BTV

Пилотният епизод започна с компилация от всички скандали, които ни очакват през сезона. А продуцентите са ни приготвили цяла кофа от тях: ще гледаме поредните караници, обиди на физически признаци, на възраст, агресия, заплахи с ножове и токчета.. Все голям сеир, така присъщ за спорното откъм морал шоу.

Продуцентите решиха за разкрият и част от финала на сезона, в който отново водеща роля ще има свекървата, тоест майката на ергена. По всичко личи, че накрая тя няма да е доволна от избора на сина си.

Иначе ергенът направи приятно впечатление с естественото си поведение. Много притеснен на моменти, Алек си казваше на глас „Стегни се, дръж се естествено“, а зрителите му съчувстваха, когато си повтаряше имената на сюрията наперени момичета в опит да ги запомни.

Advertisement