Поверия за началото на годината: разберете каква ще бъде 2023 за вас

снежен-човек
Източник: Pixabay

Новата 2023 година вече чука на вратата, което означава, че трябва да се настроите на позитивна вълна и да изберете едно от най-съкровените си желания, което да си пожелаете в полунощ. Точните знаци също ще ви помогнат за привличането на късмет.

Началото на годината е важен момент, който, както знаете, определя тона за следващите дванадесет месеца. За да разберете колко успешна ще бъде 2023 г., ще ви помогнат доказани знаци и поверия. Важно е да ги забележите, доверявайки се на интуицията.

Не започвайте новата година с негативизъм, а се опитвайте да привличате позитивни мисли, така че всеки ден да е изпълнен с радост и щастие. 

– В първия ден на Новата година първата среща с минувач на улицата е съдбовен знак. Ако е жена, скоро ще трябва да разрешите проблеми в семейството. Ако първо срещнете мъж – нещата ще вървят нагоре. Ако срещнете животно по пътя, тогава късметът ще ви споходи в точното време.

– Намирането на пари в началото на годината е на късмет. Ако това са монети, тогава през януари ще можете да намерите допълнителен доход. Банкнотите обещават внезапен джакпот и голяма вероятност за голяма печалба от тотото.

– Според поверията през първите няколко дни на 2023 г. да видите изображението на заек е на голям успех.

– Ако започнете годината с позитивно общуване – това е на успешни нови запознанства и покровителство от влиятелен човек.

– Да се ​​подхлъзнете или да се спънете на първи януари значи да се отървете от дребни неприятности.

–  Смята се, че неочаквано добро дело в началото на годината обещава късмет във всяко начинание. Основното нещо е да не искате нищо в замяна и да действате безкористно.

– Според поверията новата година не трябва да се посреща с конфликти. Кавгите и споровете ще доведат до много проблеми, от които трудно ще се отървете.

– През първата половина на януари не трябва да се дават пари и ценности назаем, за да не се привлече бедност.

– В началото на годината не е добре да излезете от къщата, без да се усмихнете на себе си в отражението. Вярва се, че пътят ще бъде благ, ако тръгнете по него с усмивка.

Advertisement