Поставете в дома си чаша с вода, сол и оцет. След ден ще видите нещо, скрито от очите ви

чаша-със-сол

Някога забелязвали ли сте, че като се прибирате вкъщи, усещате в него само задух, тревога, главоболие и стомашни болки? Хиляди хора изпитват странно чувство на неразположение или на необяснима тъга когато вечер се приберат вкъщи…

При мен беше така – и не само вкъщи. Някой път се е случвало и в офиса. Интересното е, че всички симптоми веднага изчезваха, веднага щом напуснех помещението…

Затова реших да изследвам този въпрос. Наистина повярвах, че околната среда има своя атмосфера и аура. И ако ви е комфортно на улицата, но не и вкъщи – значи е дошло време да се справите с отрицателната енергия на своето жилище.

Но първо трябва да изясните наистина ли в дома ви се е натрупала негативна енергия… Има 3 начина да се провери това:

1.Сол, оцет и вода

чаша-със-сол

За този метод често пишат в интернет. Това е доста точен начин да проверите отрицателната енергия в помещението и да се защитите от нея.

Вземете кристална чаша и изсипете в нея няколко лъжици обикновена каменна сол. След това внимателно разлейте по стените на чашата малко бял оцет. Напълнете чашата с вода и я оставете в помещението за един ден.

След 24 часа погледнете чашата: ако водата се е покрила с плесен и на повърхността й има много мехурчета, приличащи на нещо като облак или просто бяло петно – значи в дома ви се е натрупала много отрицателна енергия.

2. Цветя

червени-карамфили

Има и друг начин да определите каква енергия доминира в помещението – положителна или отрицателна.

Вземете 10 бели и червени карамфила и ги поставете във ваза с вода. Ако червените увехнат по-рано от белите, това е първи признак на насъбрала се негативна енергия. Ако е обратното и първи умрат белите карамфили – значи домът е изпълнен с положителна енергия.

Ако повехнат с еднаква скорост, значи в дома се е установил енергиен баланс, равновесие.

В случай на негативен резултат, трябва да почистите дома си от негативната енергия. Изхвърлете червените карамфили и сменете водата. Белите карамфили, сами по себе си, по-бързо привличат положителната енергия и пречистват помещението.

Advertisement