Последните думи на Матю Пери потопиха феновете в сълзи

Матю Пери

Последните думи на актьора Матю Пери от „Приятели“ в социалните медии натъжиха феновете му, които все още осмислят трагичната новина за удавянето му.

Съобщава се, че звездата, изгряла с ролята на Чандлър Бинг, е намерена в джакузи в дома си в района на Лос Анджелис в събота, а няколко дни преди злощастната си смърт 54-годишният актьор сподели публикация в Instagram, която съдържа последните му думи.

Според съобщенията на полицията спешните екипи са се отзовали на сигнал за „съречен арест“.

Последните думи на Матю Пери

Актьорът от „Приятели“ публикува пост в социалните медии само преди пет дни, споделяйки изображение, което изглеждаше като от истинското джакузи, със зловещ надпис.

„О, толкова топлата вода, която се движи наоколо, те кара да се чувстваш добре? Аз съм Матман“, написа Пери.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Снимката е направена през нощта, тъй като всичко, което может да се различи, е силуетът на тялото на Пери, който изглежда носи слушалки, но ако се вгледате внимателно, ще забележите и полумесец, който наднича в нощното небе и мехурчета от гореща вана.

След ужасяващата новина за смъртта на Матю Пери, феновете на актьора заляха с коментари последния му смразяващ пост.

Един потребител, който беше голям фен на героя на Пери, Чандлър Бинг, в ситкома „Приятели“, коментира: „ПОЧИВАЙ В МИР. Любимият ми актьор завинаги. Не мога да ви кажа колко пъти съм се виждал с Чандлър чувство за хумор. Израснал съм, гледайки „Приятели“, и все още го гледам до ден днешен. Знам всеки един ред наизуст. Дори не мога да започна да опиша колко съм тъжен в момента. Раят сега има най-забавният човек някога.“

Друг фен написа: „Завинаги благодарен за цялата радост, която донесе в живота ми. Завинаги ще те помня и ще продължа да те гледам всяка вечер ❤️.“

Матю Пери дълго се бори със зависимостта си към наркотиците

Преди трагичната си смърт Матю Пери разказа за своя живот, кариера и борбите си със зависимостта в последните си мемоари от 2022 г., озаглавени „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

„[Бях] на върха на най-високата си точка в „Приятели“, най-високата точка в моята кариера, емблематичният момент в емблематичното шоу“, обясни той в интервю относно мемоарите си.

„Когато си наркоман, всичко е математика. Не го правех, за да се чувствам надрусан или да се чувствам добре. Определено не бях купонджия; просто исках да седна на дивана си, да взема пет викодина и да гледам филм. Това беше раят за мен. Вече не е.“

В мемоарите си той също така разкри, че е имал 14 операции на стомаха си, след като му казали, че има „2% шанс да живее“.

„Лекарите казаха на семейството ми, че имам два процента шанс да оживея“, сподели той пред People тогава.

Актьорът заяви и че би искал да бъде запомнен „като човек, който е живял живота, обичал е добре, живял е добре и е помагал на хората. Това, че се натъкнах на мен, беше нещо добро, а не нещо лошо.“

Почивай в мир, Матю.

Advertisement