Помните ли жената, която роди 8 деца накуп? Ще ахнете от фигурата й днес:

Как изглежда днес жената, която през 2009 роди осемзнаци, имайки вече 6 деца

Нейният живот беше следен от целия свят.

Надя Сюлеман стана известна през 2009 г. Заради лекарска грешка 34-годишната американка роди 8 деца наведнъж, въпреки че по това време вече отглеждаше други шестима наследници. Дълги години обществеността и медиите следяха всяка нейна стъпка, докато многодетната майка не реши напълно да промени живота си.

Както се оказа, лекарят, който направи инвитро процедурата на Сюлеман, първо имплантирал 6 ембриона в нея, а след това още 6. В резултат на това младата майка, която мечтаела само за последно, седмо дете, трябвало да ражда 8 бебета наведнъж, което било огромен шок за нея.

Въпреки натиска на обществеността и лекарите, тя решила да задържи всички деца и отказала да направи аборт. След раждането Надя се сблъскала с прекомерно внимание от страна от всички в САЩ, които редовно се оплаквали от нея на социалните органи.

С течение на времето Сюлеман останала и без заплата заради нараняване на гърба, и била принудена да печели пари по всякакъв начин, защото получавала само минимални обезщетения като многодетна майка.

Така тя попада във филмовата индустрия за възрастни. Надя започнала да се снима в интимни видеоклипове и редовно се появява в откровени фотосесии. На тази работа тя прекарала няколко години, докато не била съдена по обвинения в измама и присвояване на детски надбавки. След това Сюлеман решила напълно да промени живота си и отказала да се снима гола.

Надя-Сюлеман
Снимка: социалните мрежи

Днес многодетната майка работи като психолог. Тя се занимава активно със спорт и следи храненето на всичките си деца, като напълно премахнала месото и рибата. Сюлеман намира утеха в религията, а за живота си разказва в социалните мрежи, където получава голяма подкрепа от феновете.

Advertisement