Помните ли я? Людмила от „Ергенът“ се появи в „Стани богат“

Помните ли я? Людмила от

Първият сезон на любовното риалити „Ергенът“ се запомни с много колоритни участници, а една от най-одумваните кандидатки за тв годеж безспорно беше Людмила. Колоритната дама се запомни с хапливите си коментари за всичко случващо се, както и с неподражаемите си гримаси.

Този път Людмила се появи в едно друго култово шоу – играта за знания „Стани богат“. Люси обаче не седеше на стола на богатството, а беше дошла да подкрепи своята майка Деница Костадинова.

Людмила-от-Ергенът-в-Стани-богат
Кадър: Стани богат, bTV

„Дъщеря й е истинска риалити звезда“ – с тези думи водещият Билалов представи на публиката участничката. „Ти си тук с Людмила“ – обърна се Билалов към майката Деница, след което допълни: „Която аз помня с израза „Е няма логика“. „Всъщност изразът е „Логика няма“ – поправи го Людмила.

Майката на Люси се представи достойно и си тръгна с чек за 2000 лева. Любопитното е, че бащата на девойката също стана медийно известен преди време – той се оказа скулпторът Неделчо Костадинов, автор на творбата „Викът на украинската майка“, която раздели общественото мнение на две.

Advertisement