Помните ли Лоренцо Ламас? Той има 6 брака, 6 деца, 2 фалита и е все така красив:

Помните ли Лоренцо Ламас? Той има 6 брака, 6 деца, 2 фалита и е все така красив:
Източник: YouTube

Как живее и какво прави актьорът от сериала „Ренегеат“?

Лоренцо Фернандо Ламас е американски актьор, познат на българските зрители с ролите си в криминалния сериал „Ренегат“, както и редица класически екшъни от 90-те. Интересното е, че Ламас също има много роли в сапунени опери, като дори се снима в култовата сага „Дързост и красота“.

Днес някогашният плейбой е на 66 години, но остарява красиво и все още е съхранил доста от чара си. Самият живот на актьора обаче прилича на сапунена опера.

В личния си живот актьорът никога не се е придържал към моногамията. Лоренцо Ламас бил женен цели пет пъти. Неговите съпруги са модели и актриси със същата не много забележителна кариера като самия Лоренцо. Актьорът дори написа и издаде книга за многобройните си любовни връзки.

Изглеждаше, че опит номер пет е успешен – актьорът беше щастливо женен от дълго време за актрисата Шона Крейг, която е 30 години по-млада от него, Лоренцо разруши и този романс. През 2018 г. двойката се разведе, въпреки че по-късно медиите писаха, че по документи това се е случило още през 2016 г.

Днес Лоренцо Ламас споделя живота си с последната си (дано наистина последна) Кена Никол Скот.

Някогашният дългокос сексимвол се ожени за Скот през октомври 2023 г.

„Едно нещо е сигурно, и двамата се чувстваме сякаш сме спечелили любовната лотария един с друг. От първата ни прегръдка тя ме държи в плен. Тя изпълва сърцето ми с чувства, които никога не съм изпитвал, мечти, които никога не съм имал, и желания, за които никога не съм си и помислял“, написа Ламас във фейсбук, след като й предложи брак през 2021 г.

Сред положителните качества на актьора могат да се отбележат неговият несломим оптимизъм и трудолюбие. Лоренцо има пет брака, шест деца, два фалита и повече от сто проекта зад гърба си.

Advertisement