Помните ли господин Андреев в „Шоуто на Слави“? Днес вече е пораснал и е чудесен млад мъж:

Вероятно помните господин Андреев – сладурът, който едва на 7 години имаше собствена рубрика в „Шоуто на Слави“, в която по неповторим начин всеки петък разказваше забавни вицове.

Именно покрай Димитър Андреев, както е първото име на момчето, получи славата си и певицата Крисия, която стана негова партнььорка в рубриката „Запознай се с малките“.

Някогашното хлапе Андреев обаче вече е снажен пораснал младеж. Наскоро той гостува в „Шоуто на Слави“, където разказа, че вече е завършил средното си образование и вече е студент първи курс. 

господин Андреев
Порасналият господин Андреев се появи в „Шоуто на Слави“, където разказа виц по емблематичния си начин. Скрийншот: 7/8 тв, „Шоуто на Слави“.

Господин Андреев е избрал дисциплината „Счетоводство, финанси и дигитални приложения“, при това на английски език.

Младежът явно е приключил окончателно с телевизионните изяви, защото в бъдеще младежът смята да наследи семейния бизнес на майка си и баща си.

Зрителите на „7/8 тв“ пък бяха умилени от това колко пораснал и симпатичен е станал господин Андреев. Те заляха фейсбук страницата на медията с пожелания към него:

„Прекрасно,умно пораснало момче! Да е много здрав и успешен“ и „Беше голям сладур с вицовете, а сега пораснал млад мъж!“ са само част от коментарите към Митко Андреев.

Пожелаваме му много успехи в бъдеще!

Advertisement