Помните ли ги? 20 години по-късно д-р Куин Лечителката сияе в прегръдките на Съли

Помните ли ги? 20 години по-късно д-р Куин Лечителката сияе в прегръдките на Съли

Чувствата ръжда не хващат.

Популярният американски сериал „Д-р Куин Лечителката“ бе хит по целия свят през 90-те години, включително и у нас. Публиката следеше с любопитство не само екшън обратите, но и отношенията между доктор Микаела Куин и нейния любим Съли.

Техните роли се изпълняват от актьорите Джейн Сиймор и Джо Ландо. Двамата изиграха любовта много убедително и мнозина вярваха, че зад кулисите артистите са имали страстна афера. И наистина е така.

Още в началото на снимачния процес Ландо се влюбил в екранната си партньорка. Той не се смутил от разликата във възрастта им: Сиймор е с 10 години по-възрастна от колегата си. Актрисата обаче не отвърнала със същото в началото. И тогава Ландо решил да я впечатли.

Актьорът доброволно изпълнил самостоятелно опасен трик със скачане на кон и дал на дубльора да бие „отбой“. Но накрая Джо се приземил толкова лошо, че едва не си счупил врата.

В резултат на това Сиймор не успяла да се впечатли, но го съжалила. Скоро между тях започнала романтика, която, уви, бързо приключила. По-късно и двамата актьори намериха щастие с други партньори в живота, като същевременно поддържаха топла връзка помежду си.

Чувствата ръжда не хващат.

Сиймор и Ландо все още понякога се срещат и споделят снимки пред феновете си заедно. Просто е интересно как съпругата на Джо, която дари актьора четири деца, реагира на всичко това?

Advertisement