Помните ли Джейк от „Двама мъже и половина“? Няма да повярвате как изглежда днес:

Помните ли Джейк от
Източник: Warner Bros

Повечето от нас познават Ангъс Т. Джоунс от известната му роля на Джейк Харпър в сериала „Двама мъже и половина“.

Там той започна да се снима от съвсем малко момче. Остроумието му и жизнена личност, заедно с неговата хладнокръвност и „сериозна физиономия“, го направиха звездата на шоуто.

Джейк е синът на Алън и Джудит Харпър. Характеристиката на героя му беше, че има ниски оценки в училиюе и яде много, тъй като е мързелив. Той е обект на много шеги в шоуто и от страна на чичо си, и от баща си.

Хората просто обожаваха ролята, която Ангъс изигра още от първия епизод, което в крайна сметка му донесе световен успех и той стана най-добре платеното дете актьор, получавайки до 300 000 долара на епизод.

Но кариерата му не започва с „Двама мъже и половина“. Той участва в реклами от четиригодишен и в редица филми, включително Simpatico, See Spot Run, The Rookie, Bringing Down the House, George of the Jungle 2.

След 10 сезона в ролята на Джейк, на Ангъс му дойде до гуша от Холивуд и беше готов да напусне шоуто си и да се сбогува със славата.

Той се превърна в тийнейджър, който пуши марихуана и не се интересува от ученето.

Известно време след като напусна шоуто, Ангъс казваше, че съжалява, че е бил част от него.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Angus Turner Jones (@ang_tj_)

Една от причините беше, че се присъедини към църквата на адвентистите от седмия ден – протестантска християнска църква, известна със своите консервативни принципи и начин на живот, който беше противоположен на това, което той представяше в „Двама мъже и половина“.

„Не искам да бъда в „Двама мъже и половина“, призна в едно от интервютата си той.

„Хората казват, че това е просто забавление. Направете малко проучване за ефектите на телевизията върху мозъка ви и ви обещавам, че ще трябва да вземете решение, когато става въпрос за това… какво гледате по телевизията. Това е лоша новина. Не можеш да си истински богобоязлив човек и да участваш в телевизионно шоу по този начин.“

Когато той официално напусна шоуто след 10 години, сподели: „Беше ми трудно да участвам в шоуто и да бъда част от нещо, което омекотява темите в нашия свят, където наистина има проблеми за много хора.” След това добави: „Бях платен лицемер, защото не бях ок с това, но въпреки това го правех.“

По-късно обаче осъзна, че е обидил продуцента на шоуто, Чък Лори, и му се извини.

„Това е нещо като негова рожба и аз току-що тотално обидих бебето му и до тази степен се извинявам, но иначе не съжалявам, че казах това, което казах“, споделя Ангъс.

След като напусна сериала, Ангъс се записа волеж, където учи религия, казвайки, че това е точно това, от което се нуждае – далеч от цялата суматоха в Холивуд.

„Джейк“ днес

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Angus Turner Jones (@ang_tj_)


Днес Ангъс е на 28 години и изглежда напълно неузнаваем. Той има дълга коса и брада и публикува объркващи и често трудни за тълкуване съобщения в профила си в Instagram.

В една от тях Ангъс Т. Джоунс казва: „Дълго време имах страхотен ден с мислите си, но сега се забавлявам и се наслаждавам на мястото, където съм. Вече не чувствам, че всяка моя стъпка е на мина.“

Някогашната звезда днес е част от агенция, занимаваща се с организиране на събития.

Педполагаме, че в крайна сметка осъзнал, че е отишъл малко далеч с религиозните си убеждения и в крайна сметка съжалява за коментарите си към сериала, който го направи световна знаменитост.

„Сега напълно разбирам какво имаха предвид хората, когато ми казаха, че „Двама мъже и половина“ е една от най-добрите професии някога, ако не и най-добрата работа някога“, споделя Джоунс пред Billboard.

Той не е сладкото малко дете, което помним, но никога няма да забравим как това дете ни разсмиваше в петък вечер с купа, пълна с пуканки.

Advertisement