Първият ерген Виктор Стоянов също се избъзика с Алек (видео)

ергенът Виктор
Източник: БТВ, "Ергенът".

Моделът Виктор Стоянов, който доскоро участваше в „Денсинг старс“, но остана в историята като мачото в първия сезон на „Ергенът“, коментира по забавен начин решението на Алек Младенов.

В своя Инстаграм профил Виктор написа: „Последните няколко дни регистрирам засилване на интереса относно мнението ми за “Ергенът”… Нека обобщя.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Viktor Stoyanov (@viktor_s_s)

Към въпросните думи мускулестият секссимвол публикува видео, в което свири „Лунната соната“ на Бетховен, а на финала се появява Тодор Колев от емблематичната му роля във филма „Опасен чар“.

В тази кино класика Тодор Колев изиграва чаровен мошеник, който използва фалшиви самоличности и омайва доверчиви жени с предложения за брак. 

Препратката към емблематичния трети сезон, в който нито една от 26-те жени не получи годежен пръстен, е повече от ясна.

В коментарите към видеото пък феновете на Виктор го хвалят, че той е бил най-добрият ерген от всички досега.

Финалът на неговия сезон обаче също бе изпълнен със скандали и коментари дали е взел правилното решение. Тогава брояната за сигурна финалистка Алекс Гърдева бе залята от Виктория Капитонова с чаша шампанско.

Впоследствие Гърдева отказа да приеме розата от Виктор, защото той не е взел позиция в скандала и именно Капитонова стана първата победителка в риалитито. Двамата с Виктор обаче се разделиха веднага след формата.

Advertisement