Първите в света седемзнаци вече пораснаха. И ето как изглеждат днес:

седемзнаци

Когато Кени забременяла, семейство Макког вече имало едно дете. А каква била изненадата им, когато лекарят ги информирал, че тази бременност не е като другите. И ги чакат цели седем деца! На родителите било предложено да се отърват от няколко ембриона. Но те не го направили и решили да задържат всичките бебета.

Първите-в-света-седемзнаци-вече-пораснаха.-И-ето-как-изглеждат

След раждането бебетата били истински мъничета – най-голямото тежало 1,5 килограма. Благодарение на лекарите всички деца са успели да спасят живота си.

Наложило се две бебета да бъдат оперирани, за да се елиминират последствията от детската церебрална парализа и да могат да ходят в бъдеще. Днес се чувстват добре и могат да водят пълноценен живот.

седемзнаци

Раждането на седемзнаците веднага обиколило всички медии.

Различни благотворителни организации взели активно участие в съдбата на голямо семейство. Подарили им голяма и удобна къща, на децата била осигурена безплатна храна в училище и възможност за пълноценна почивка през ваканцията.

Но разходите на голямото семейство били големи и децата били научени да работят от ранна детска възраст.

Първородната дъщеря на семейство Макког, най-голямата дъщеря винаги помагала на майка си да се грижи за многобройните си братя и сестри.

седем-деца

В навечерието на 18-ия си рожден ден децата пък взели решение за бъдещата си кариера. В семейството днес има военни, възпитатели и учители, строители и програмисти. Една от дъщерите пък имала мечта да стане певица.

седем-близнаци

Семейството е много задружно, цари атмосфера на доверие и взаимно уважение. Братята и сестрите са свързани не само чрез роднинските си връзки, те са най-добрите си приятели един за друг.

Тази здрава семейна връзка продължила дори и след като „великолепната седморка“ пораснала и всички един по един напуснали родителския дом.

Advertisement