Бременно куче потърсило помощ от хората. Когато я видели на ехограф, ахнали (видео)

Отчаяно бременно куче потърсило помощ от хората (видео)
Източник: YouTube/Animal Rescue

Коремът й бил набъбнал от живот, докато кучето се скитало безцелно из пустите улици. Тя била оставена на произвола на съдбата, след като предишните й стопани я изоставили.

Въпреки това, когато терминът й наближил, тя осъзнала, че има нужда от помощ. Контракциите й ставали все по-силни и по-чести, докато се движела. Кучето осъзнавало как тялото й се подготвя за появата на нейните бебета.

Тя отчаяно се огледала за някой, който да й помогне. В крайна сметка застанала пред дома на местен жител. Изтичала до вратата и започнала да я ръфа.

В отчаянието си започнала да скимти и лае с надеждата някой да я чуе и да й помогне. Но никой не отворил вратата, въпреки нейните опити.

Чакала с часове, надявайки се някой да се появи. Тогава кучето използвало всичките си сили, за да стигне до кварталната ветеринарна клиника. Животното било отведено в специално помещение и подготвено за раждане веднага щом ветеринарният лекар и колегите му видели състоянието й.

Лекарите направо ахнали, докато преглеждали родилката на ехограф. Оказало се, че корема на кучето имало цели 12 кученца!

майка и кученцата й
Източник: YouTube/Animal Rescue

Малко след това ветеринарният лекар и колегите му започват подготовката за раждането. Отнело часове на тежук труд и борба, но в крайна сметка кученцата излезли едно по едно.

Изтощената майка гледала с подскачаща опашка от облекчение как децата й биват изкъпани и претеглени на кантара.

Героичната мама и нейните бебета израснали силни и здрави заедно, защото получили любовта и грижите, от които се нуждаеха.

Вижте цялата невероятна история във видеото по-долу:

Advertisement