От 22 януари до 20 април е най-благоприятният период от годината!

планети
Източник: Pixabay

На 22 януари Уран ще завърши своята ретро фаза. Това ще бъде последната планета, която ще се отърве от това състояние. Астролозите отбелязват, че до 20 април няма да има нито една ретроградна планета.

На 21 април Меркурий ще започне да се движи в обратна посока, което ще прекъсне този благоприятен период. Време е да разберете с какво ще бъде толкова благоприятен този период.

Повишаване на производителността на хората

Без ретро планети хората ще бъдат много по-ефективни в работата и делата си. Нищо няма да ги спре по пътя към успеха. Това ще бъде време, когато за вас и мен ще стане по-лесно да вземаме трудни решения, тъй като планетите няма да объркат нашите карти. В съзнанието ни ще има най-малко съмнения и страхове.

Ще стане по-лесно да се работи и в по-голяма степен това се отнася за интелектуалния труд. Физическият труд също ще бъде по-лесен, но ще остане второстепенен.

Успехи в любовта

Факт е, че липсата на ретроградни планети, както беше споменато по-горе, означава, че нищо няма да ни спъва интелектуално. Ще мислим ясно, което означава, че всички, които искат да намерят сродна душа, ще могат бързо да разберат от кого точно се нуждаят.

Това ще помогне да се стесни зоната на търсене и да се ускори приближаването на щастието. Хората ще се разбират по-лесно. Личности, които са достатъчно съвместими, бързо ще се разберат и ще установят контакт.

Помощ при промяна на курса

Ако наистина искате да промените живота си, като смените работата или мястото си на живеене, изчакайте напредък по тези въпроси. Възможно е между 22 януари и 20 април най-сетне да успеете да изберете бъдещата си професия, да съберете смелост да напуснете сегашната си работа и да разработите ефективен план, за да промените живота си към по-добро.

Advertisement