Опознай себе си: 5 основни качества на Скорпионите

5-основни-качества-на-Скорпионите

Кои са най-разпознаваемите черти на „президентската“ зодия?

Под знака на Скорпиона се раждат хора със силен характер и естествен магнетизъм. Те не само винаги знаят какво искат, но и със сигурност го постигат. Нищо чудно, че тази зодия е призната за „президентска“. Сред известните Скорпиони са Т. Рузвелт, Р. Кенеди.

1. Канибализъм – „хапят“ себе си и околните, ако не успеят да насочат енергията си в мирна посока

Може би Скорпионите напълно оправдават името на насекомото, с което се идентифицират. Скорпионите притежават толкова много вътрешна сила, мощ и енергия, че ако не я изразходват, става лошо както за тях, така и за околните. По природа са хора на крайностите и противоречията,

Скорпионът трябва да изхвърли енергията си и да я насочва в мирна посока. За тези цели са подходящи спортаа, хобитата, любимата работа или духовни практики. За Скорпионите всеки застой е опасен и непоносим.

2. Талант за използване на чужди финансови ресурси

Скорпионът се управлява от Плутон – планетата на различните форми на колективниte енергии и тяхното управление. Следователно талантът за управление на чужди финансови ресурси при хората от зодия Скорпион, е просто в кръвта. От Скорпионите стават отлични финансисти, брокери, банкери. Те разбират инвестициите и са в състояние да мислят мащабно.

3. Талант да манипулират хората и да прави всичко с чужди ръце

Да, Скорпионите могат не само да управляват чужди финансови средства. Те също имат способността да контролират умовете на другите хора. Скорпионите обичат и знаят как да решават проблеми за сметка на другите.

И ако е необходимо, те лесно ще „вкарат“ мисълта си в главата на друг човек и ще постигнат целта си на всяка цена. Действат бързо и хладнокръвно. В същото време Скорпионите са прекрасни приятели: много лоялни и предани, винаги готови да помогнат.

4. Злопаметност и отмъстителност

Скорпионите имат добра памет. Те не прощават грешките, помнят оплакванията дълго време, не остават длъжници и почти никога не се съгласяват на помирение. Способни на коварство, те винаги връщат на нарушителя част от равнозначната щета. Те могат да бъдат жестоки, ако чувствата им са силно наранени. Скорпионите живеят интензивен емоционален живот, който не вадят на показ.

5. Умения да „сканират“ хора и събития

Скорпионът е най-мистичнатаи загадъчна зодия с невероятно развита интуиция и способност да предвижда бъдещето. Разбира се, това не означава, че всички Скорпиони имат психически способности, но начинът, по който те могат да усетят заобикалящата реалност и хората, не е подвластен на всеки.

Скорпионите като рентген мигновено „сканират“ хората, техните действия и събития, и действат светкавично, облагодетелствайки себе си. Те са отлични психолози – забелязват и най-малките детайли и нюанси.

Advertisement