Огледалната дата 22.02.2022 г. е вълшебна и променя животи. Ето какво да направите:

Огледалната дата 22 02 2022

Едно от най-важните нумерологични събития за годината е настъпването на датата 22.02.2022 г. Това е огледална дата, вълшебна и много специална, защото съдържа магическото число 12 (ако съберете всичките двойки).

От древни времена се е смятало, че числото 12 контролира световния ред, тъй като присъства навсякъде, като се започне от митологията на различни народи по света. Например: 12 богове от гръцкия пантеон и 12 подвизи на Херкулес; 12 знака на зодиака и 12 апостоли на Христос; 12 часа на циферблата и 12 спици в будисткото колело на прераждането.

Самата дата подсказва, че животът на всеки човек сега се случва по предназначение на съдбата. Вие сте изпълнени с това, което сте успели да допуснете и съответно сте направили възможно. Вие сте причината това да се случва.

Затова наблюдавайте ситуациите, предложенията и разговорите на 22 февруари – те могат да ви дадат магически намек как точно е време да промените живота си.

Самата дата е огледаллна, а огледалото ви напомня, че всичко около вас е отражение на вашите мисли, фантазии и вътрешни нагласи.
Например, вътрешният страх всъщност е потиснато желание, а тайните фантазии говорят за възможно по-добро развитие на живота ви.

Страхувате ли се от бедността? Вероятно ви е добре да имате скромни доходи, защото тогава животът ви е много предсказуем и не е нужно да поемате нови рискове.

Мечтаете си да мигрирате в друга държава? Тогава цялата Вселена ще ви „подхвърли” истории за успешна емиграция, сякаш за да ви провокира. Каква мисъл ви движи? Позволете си да мислите по-широко и за да направите това, запишете всичко, което бихте искали да пуснете в живота си.

Добра практика е да запишете 12-те си най-искрени желания в писмен вид. Какъв е стремежът на сърцето ви? Бъдете честни, но не забравяйте, че мислите са материални.

До новолунието на 2 март наистина можете да забележите, че в живота ще се появят нови перспективи, а предстоящите промени са неразривно свързани с това, което наистина искате.

Мъдростта на живота е да помним, че Вселената няма задачата да усложнява живота ни. Тя създава онези обстоятелства, които в крайна сметка ще доведат всеки от нас към неговата мечта. И тези събития не винаги са положителни, но несъмнено са съдбовни.

Огледалната дата 22.02.2022: какво е строго забранено да се прави

отървете се от негативните мисли и преценки;
не пожелавайте зло на никого;
не злорадствайте;
не обсъждайте другите;
не си припомняйте стари оплаквания;

Огледална дата 22.02.2022: какво трябва да се прави

намислете си желания;
започнете нова връзка
правете планове за бъдещето;
помирете се с любим човек;
признайте чувствата си;
направете предложение за брак;

Огледална дата 22.02.2022: ритуал за изпълнение на желанията

За да сбъднете една мечта, обмислете я до най-малкия детайл и я изразете в сбита форма.
Не е необходимо да използвате думите „желая“ и „искам“.
След това напишете желанието си на лист хартия.
Преди полунощ имайте време да скриете листовката с желанието си от любопитни очи.
Желанието скоро ще бъде изпълнено.

Advertisement