Огледалната дата 12.12. Ето как да изпълните желанията си на 12 12 2022 г.

Огледалната дата 12.12. Ето как да изпълните желанията си на 12 12 2022 г.
Източник: Pixabay

12 декември е последната огледална дата през 2022 г. На този ден ни очаква голям късмет, но за да го привлечете, трябва да следвате простите препоръки на нумеролозите.

Като цяло ще бъде много благоприятен ден, чиято основна тема ще бъде духовността и вътрешния мир, тъй като начело ще стои числото 3. Да, възможно е в понеделник на много от нас да не им е до духовност, ето защо ви съветваме да се запознаете с деветте начина за духовно развитие, за да изберете най-подходящия за себе си и да започнете да вървите към просветление.

Опитайте се да определите главните цели за бъдещето

Това е много важен съвет за 12 декември. На тази огледална дата нумеролозите силно препоръчват да си поставите цели за бъдещето. Просто няма по-добър ден за планиране, защото Тройката помага да се види цялата картина на живота като цяло, а не само неговите фрагменти.

Този понеделник трябва да подредите приоритетите си и да се заемете с вашите желания, мечти. Това е ден, в който бъдещето и настоящето са важни, но не и миналото. Направете график за следващата седмица, за останалите три седмици и за празниците. Това ще ви помогне да придобиете интерес към живота, да намерите нова мотивация.

Не се занимавайте със самоанализ

Този понеделник не е нужно да се ровите в миналото и да се упреквате за минали грешки и проблеми. Това само ще доведе до нови проблеми. Бъдете оптимисти и не забравяйте, че всичко, което се е случило в миналото, е направено за по-добро. Тройката ще се опита да ви помогне да разберете, но не причините, а  последствията от стари решения и грешки. Много скоро ще получите компенсацията си и енергията на числото 3 ще ви помогне в това.

Правете добро

Вселената ще ви помогне да осъществите желанията си, ако действате с чиста съвест по отношение на близки, приятели, колеги и хората като цяло. Помогнете на тези, които искат вашата подкрепа и не се страхувайте да предложите помощта си на хора, които искат да направят нещо добро.

В такива дни е необходимо да обединим усилията си в борбата за доброто и справедливостта. Развеселете тези, които са тъжни, помогнете на тези, които изпитват трудни мигове, и също така насърчете тези, които са загубили вяра в най-доброто.

Занимавайте се с духовни практики

Медитирайте, четете молитви, мантри. В такива дни можете и дори трябва да отидете на църква, синагога, джамия. Общувайте с Бог и не се страхувайте да поискате от него нещо светло и добро. Ако не проявявате егоизъм, опитвайки се да помогнете на другит, Висшите сили определено ще забележат това, след което ще се опитат да помогнат за изпълнението на желанията ви днес и в близко бъдеще.

Advertisement