Очите са прозорeц към душата. Ето какво разкрива техният цвят за вас.

Сини-очи

Очите винаги казват истината. Те са прозорец към душата. Цветът на очите ги прави специални и лесни за разчитане. Всъщност цветът е генетична черта, която зависи от количеството меланин в очите.

Освен това цветът на очите може да определи каква е личността на човека. Така че нека да разберем какво казва цветът на очите ви за вашата личност.

1. Черните очи: Динамичен характер, пълни с жизненост.

черни-очи

Този цвят на очите е много рядък и хората с черни очи са отговорни и заслужаващи доверие. Те са страхотни в пазенето на тайни, а във връзките винаги са верни. Освен това те са трудолюбиви и страстни към работата си.

2. Кафяви очи: общителни, жизнени и приветливи.

Защо хората с кафяви очи са толкова специални?
Източник: clutch.net.ua

Кафявият цвят на очите е най-разпространеният цвят в света. Тези хора са уверени, позитивни, независими, учтиви, грижовни и обичат да създават нови приятели. Освен това, тези хора са готови да направят всичко възможно за тези, които обичат. Те също винаги се опитват да намерят щастието в малките неща.

3. Зелено-кафяви очи: решителни, креативни, приключенски настроени.

Хората, които имат този цвят на очите, който е смесица от зелено и кафяво, са забавни, любящи и приключенски, а ежедневните неща ги отегчават. Освен това понякога не могат да контролират гнева си.

Ето защо връзката с човек със зелено-кафяви очи няма да продължи дълго, освен ако не намерите специален подход към него.

4. Сиви очи: смели, но инатливи

Сиви-очи

Тези хора са родени лидери. Те са доминиращи и много уверени. Освен това хората със сиви очи са нежни, грижовни и страстни към работата си. Те винаги се опитват да дадат всичко от себе си в любовта. Силата им ги прави победители във всяка ситуация.

5. Сини очи: висока интелигентност, отдаденост на благородни дела, искреност, самодостатъчност.

Сини-очи

Това е много ярък цвят, който винаги привлича вниманието. Хората със сини очи са енергични и винаги се опитват да направят другите хора щастливи. Друга положителна черта на техния характер е тяхната ангажираност и готовност да направят всичко необходимо за партньора си.

6. Кехлибарени очи: Скромни и тихи.

Кехлибарени-очи

Хората с този рядък цвят на очите се считат за сдържани, но топли. След като ги опознаете, ще видите, че те всъщност са страхотни събеседниции лесно могат да привлекат и задържат вниманието.

Те са надеждни и обичат с цялото си сърце.

7. Зелени очи: безкрайно търпеливи, способни на голяма емоционална сдържаност.

зелени-очи

Тези хора са решителни, твърди и способни да изпитват силни чувства. Те са ентусиазирани, енергични и обичат да живеят пълноценно.

Тъй като зеленото е жив цвят, вглеждането в зелени очи може да ви накара да се почувствате малко изгубени. Едно отрицателно нещо за тези хора е, че те лесно могат да се обезсърчат и депресират. Във всеки случай положителното почти винаги печели.

8. Виолетови очи: много творчески личности с високо самочувствие.

виолетови-(лилави)-очи

Въпреки че този цвят на очите е рядък, хората, които го имат, са благородни и изискани. Освен това те са родени лидери и винаги търсят духовната истина.

Те са привлекателни, харизматични, креативни и имат отлични умения за визуализация. Много хора с виолетови (лилави) очи са перфекционисти.

Advertisement