Нострадамус предсказал президентството на Тръмп преди 400 години

Нострадамус-и-Тръмп

 

Френският астролог Мишел Нострадамус, известен със своите пророчества, още през 16 век „предсказал“ идването на Доналд Тръмп на власт. Строфите в сборника с предсказания на Нострадамус за „безсрамен, дързък гръмогласен човек на власт“ експертите свързват именно с Тръмп! Кой знае!

Мишел Нострадамус (1503-1566) е може би най-известният и най=загадъчният астролог в цялата история.

В сборника „Предсказанията на Мишел Нострадамус“, състоящ се от 10 центурии (столетия), той написал хиляди предсказания. Някои историци смятат, че Нострадамус е предсказал Втората световна война и атентатите от 11 септември.

Четиристишие 81 от центурий  III, според някои изследователи, е свързано с победата на Тръмп на изборите. 

Ето ги строфите: „Велик, безсрамен, дързък самозванец. Той ще бъде избран за командващ армията: твърденията му са смели, мостът е разбит, градът изнемогва от ужас“.

Както е известно, освен че Тръмп заема президентския пост, той също така е главнокомандващ.

Други предсказания на Нострадамус също се свързват с изборите от 2016 година:

Четиристишие гласи: „Мъжеподобна жена ще се прояви на Север. Тя ще разтревожи почти цяла Европа и целия свят. Два неуспеха ще я поставят в такъв дисбаланс, че и животът, и смъртта ще направят Източна Европа по-силна“. В „мъжеподобна жена“ виждат Хилъри Клинтън, а „силна Източна Европа“ – Русия.

Друго предсказание се свързва с фалшифицирането на изборите: „Лъжовно съобщение за изборите ще се разпространи из града, ще се наруши споразумението. Купени гласове, параклисът е изцапан с кръв, империята е сключила договор с друг“. Тези строфи някои изследователи свързват с разследванията за вмешателство на Русия в изборите в САЩ.

Advertisement
Фейсбук коментари