Никой не видял пострадалата жена. Тогава от нищото се появило куче и направило немислимото

Никой не видял пострадалата жена. Тогава от нищото се появило куче и направило немислимото
Източник: YouTube/Heroes Among Us

36-годишната Шанън Лорио от Джорджия преживяла повече шокиращи ситуации за един ден, отколкото повечето хора преживяват през целия си живот.

В онзи ден тя се скарала с мъжа си и решила да се повози с колата, за да се успокои и да си оправи нервите. Движела се с доста висока скорост и загубила контрол при завой.

Колата излязла от пътя и се озовала в канавка. В резултат на инцидента самата Шанън е изхвърлена през задното стъкло на колата върху багажника.

Шанън изгубила съзнание и тъй като колата й била далеч от пътя, никой от минаващите не можел да я види. Ситуацията била тежка. Но скоро жената дошла в съзнание за момент и видяла огромно куче пред себе си.

Шанън си спомнила силната болка, която е изпитала, когато е била изхвърлена през задното стъкло на колата.

След два остри завоя, навлизайки в третия, Шанън губи контрол и попада в канавкаъаа. Тя загубила съзнание, когато се приземила върху багажника на колата. Шанън кървяла и не можела да се движи. Когато се събудила, мислела, че ще умре, докато не разбрала, че до нея има още някой.

„Цялото ми лице кървеше, от носа ми течеше кръв. Изведнъж усетих, че някой е наблизо. Около мен тичаше огромно куче“, казва Шанън в интервю за „Heroes Among Us“.

Преди Шанън да започне да се паникьосва, кучето, което тя по-късно кръстила Хироу (Герой), започнало да ближе лицето й.

Но историята не свършва дотук. След като Хору облизал цялата кръв от лицето на Шанън, той започнал да я влачи към пътя. Той внимателно влачел ранената жена около 40 метра, докато я приближи до пътя, за да бъде видяна от преминаващите коли.

„Това куче направи всичко, за да ми помогне. Той е невероятно куче, истински герой. Сто процента съм сигурна, че ако не беше той, нямаше да съм жива сега. „Радвам се, че беше там“, казва Шанън.

Благодарение на факта, че кучето Хироу измъкнало Шанън на пътя, хората, които минавали наблизо, я забелязали и я отвели в болницата.

Оказало се, че Хору е бездомно куче, но след този героичен акт то се озовало в приюта за животни Humane Society. В този приют Хайди Риджди обучава кучета за търсене и спасяване на хора – точно тя взела Хироу в дома си.

Хироу бил обучен като спасително куче и очевидно намерил призванието си.

„Той ми спаси живота без специално обучение. „Като си помисля колко живота би могъл да спаси, като бъде обучен като спасително куче“, казва Шанън и добавя: „Казах му, че винаги ще бъде моят герой.“

Advertisement