Никога не се влюбвайте във Водолей. Ето 8 причини защо:

Никога не се влюбвайте във Водолей.
Изображение от freepik

Водолеите са изключително интелигентни и интересни личности. С тях никога не е скучно. Те са пълни с нови идеи. Е, как да не се влюбиш в тях? В отношенията обаче те невинаги показват най-добрата си страна.

Защо не трябва да се влюбваме във Водолей? Ето 8 причини:

Умението да манипулират близките си 

Водолеите обичат, когато всичко се случва така, както те искат. Ако партньорът започне да им се противопоставя, тогава Водолеят започва майсторски да манипулира. Освен това той е победител във всеки спор.

Ексцентричност

Водолеите обичат да са център на внимание. И тук те няма да се спрат пред нищо. Те могат да ви изненадат с необичайния си образ и поведение. Животът около тях винаги е непредвидим.

Независимост

Невъзможно е да привържите Водолея към себе си с почти нищо. Те имат много независим характер и са трудни за обуздаване. Като правило те бягат от семейния живот.

Диктуват свои правила

Водолеите смятат, че знаят по-добре от всеки друг на света как трябва да живеят всички. Те могат постоянно да дават съвети и да поучават. Но най-дразнещото е, че в повечето случаи са прави.

Отчуждение

Водолеите, които са ограничени от общоприетите правила и норми, често изглеждат студени и недостъпни. Може дори да изглеждат неприятни и груби. Но всъщност те вярват, че превъзхождат околните във всяко едно отношение.

Потайни са

Водолеите обикновено не обичат да дават отговори на лични въпроси. Заради това хората ги смятат за потайни. Те имат много познати, но много малко истински приятели.

Безкомпромисност

Водолеите изобщо не обичат да им се противоречи. Те са упорити до невъзможност. Те не прощават дори на най-близките хора и им е много лесно да прекъснат цялостната комуникация.

Сарказъм

Водолеите са остроумни по природа. Често се шегуват с близките си. Техните шеги обаче невинаги са подходящи или правилни. Като правило те изразяват отношението си към различни ситуации чрез сарказъм.

Advertisement