Никога не се влюбвайте в Козирог. Ето 8 причини защо:

Козирог
Изображение от Dorothe from Pixabay

Козирозите са невероятно трудолюбиви и уравновесени хора. Те имат нещо, което привлича представителите на противоположния пол. В личните отношения обаче Козирогът не винаги демонстрира най-добрите си качества.

Ето 8 причини защо ще ви е много трудно, ако се влюбите в Козирог. 

Планиране на всичко, включително на връзката

Козирозите са свикнали да се придържат към определен план. Понякога връзките просто не се вписват в графика им. Дори са готови да се откажат от тях, ако се наложи. Козирозите често жертват любовта си в името на премерения живот.

Твърдоглавие

Козирозите несъмнено са целеустремени хора. Те обичат да бъдат лидери, обичат, когато другите им се подчиняват. Ако връзката им пречи да постигнат целите си, те определено ще я оставят. В резултат на това техните избраници непрекъснато трябва да им доказват, че те не могат да намерят някой по-добър.

Перфекционизъм и идеализъм

Козирозите се стремят към съвършенство буквално във всичко. Те имат собствено виждане за личния си живот. Техният партньор трябва да отговаря на определени критерии. И това дори не подлежи на коментар.

Трудно прощават

Козирозите никога не прощават грешките на своите близки. Те вярват, че близките им винаги трябва да постъпват правилно и нищо друго. Ако нещо се случи в резултат на тяхната грешка, Козирогът може да спре всякаква комуникация.

Трудно губят

Козирозите мразят когато им откажат нещо или когато нещо не им се получава. Те никога не прощават на тези, които са ги победили. А в борбата използват всички възможни и невъзможни средства.

Взискателност

Партньорът на Козирога трябва да отговаря на доста високи стандарти. Но в началото на връзката обикновено е трудно да се разбере какво иска той. Козирогът е в състояние да избира дълго време подходящ партньор за себе си.

Ревност

Козирозите са моногамни. Те остават верни на един човек и са в състояние да правят това през целия си живот. Изискват същото и от партньора си. Те са ревниви, понякога много.

Материализъм

Козирозите са свикнали да живеят в реалността, а не в измислен свят. Те вярват, че нямат нужда от празен, безсмислен живот. Много по-добре е да работиш и да правиш нещо. Те изобщо не вярват в късмета. Свикнали са да разчитат само на себе си.  Заради прекомерната им „заземеност“ често възникват проблеми и недоразумения в отношенията.

Advertisement