Ники Кънчев с емоционална изповед: Бях в ада, изгубих дете

Ники Кънчев с емоционална изповед Бях в ада, изгубих дете
Скрийншот: Btv, "120 минути"

Ники Кънчев, който на 19 февруари се завръща като водещ на „Стани богат“ разголи душата си в предаването „120 минути“ и говори за най-тежкия момент в живота си – загубата на детето си.

„Аз бях в ада. И то когато си на екран, когато си хепи, щастлив, половината те обичат, половината – не. Но на мене това ми се случи, когато бях на екрана. Изгубих дете“, призна Кънчев с насълзени очи след въпрос на водещия Светослав Иванов за благотворителните каузи, в които участва.

Преди няколко години любимата Даниела на тв и радио водещият роди близначки. И двете момиченца бяха недоносени, но оцеля само едната.

„Това ангелче е всеки ден до мен. Всеки ден му казвам „Добър ден. Лека нощ“. И ако имаш въпрос кое е най голямото богатство, то сестра й, която е жива и здрава. То върви с най-голямата загуба в живота ми“, разкри легендарният водещ.

Ники Кънчев добави, че благотворителната му дейност е свързана именно с житейските перипетии, които е преживял.

Наскоро водещият получил покана за фейсбук група „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. Поканата развълнувала дълбоко Ники Кънчев и той веднага се е отзовал. „Скъпи майки, вие сте героите. Вашата битка е всеки ден“, написал той в групата.

В края на изповедта водещият на „120 минути“ Светослав Иванов стана спонтанно от стола си и прегърна развълнувания Кънчев.

„Братко, благодаря ти, че каза всичко това“, адмирира го Светослав Иванов.

„И въпреки всичко трябва да продължаваме напред. Тази сила, която ни е дадена, трябва да я превръщаме в нещо добро“, обобщи Ники Кънчев.

Advertisement