Неподвластна на времето! На 68 години легендата Орнела Мути изглежда зашеметяващо

Франческа Романа Ривели, която повечето фенове познават като Орнела Мути, е популярна актриса от италианското кино от 70-те и 80-те години, която придоби известност след излизането на филмите „Укротяване на опърничавата“ и „Истории за обикновена лудост“.

Уникалният им дует с Адриано Челентано спечели сърцата на не един зрител и се превърна в класика на световното кино.

Днес италианската хубавица е на 68 години и може да не повярвате, но тя все още изглежда зашеметяващо! Наскоро дори засне фотосесия по бански и изуми почитателите си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

68-годишната звезда напусна актьорството, като посвети цялото си свободно време на семейството си. Последният филм с нейно участие излезе през 2006 г.

Знаменитостта се установи във Франция, където има собствен винарски бизнес. Актрисата се занимава и с благотворителност, но не я афишира. Въпреки възрастта си Орнела полага специални грижи за фигурата и тялото си.

Всяка нейна снимка в социалните мрежи радва нейните абонати, защото Орнела, според тях, изглежда страхотно за възрастта си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

„Не зациклям върху числата, осъзнавайки, че сме само гости на тази планета. Но старостта, разбира се, не прави никого щастлив“, признава актрисата в едно от интервютата си.

В една от фотосесиите си 68-годишната филмова звезда реши да си направи горещи снимки само по бански, позирайки на балкона. На фона на Орнела има красиво море, но самата тя изглежда не по-малко красива.

Орнела Мути
Instagram/ornellamuti

Трудно е да се повярва, че тази красавица само след няколко години ще навърши седемдесет. Съдейки по фигурата й, Мути категорично отхвърля остаряването.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

Абонатите не можаха да сдържат емоциите си от съблазнителната фотосесия на звездата:

„Орнела, по лична карта би трябвало да сте остаряла“
„Е, как успявате да изглеждате така след 60?“
„Прекрасна актриса и красива жена“
„Винаги ви се възхищавам!“

Advertisement