Неподдържана жена посетила стилист. Промяната й е възхитителна

Неподдържана жена посетила стилист. Промяната й е възхитителна

Стресът, нездравословният начин на живот, преумората и хроничната умора са прекалено много „отпечатани“ върху лицата на жените. Преживелиците и упоритата работа водят до факта, че някои изглеждат по-стари от своите връстници и по-големи сестри. Стилистите и козметолозите са тези, които са призвани да помогнат да премахнете ефектите от стреса и уморения външен вид.

Чудесна промяна

Участникът и главното лице на трансформацията е жена на име Магдалена – на 44 години, майка на две деца. Тя се оплакала, че изглежда по-възрастна от по-голямата си сестра.

За спасяването на външния вид на Магдалена помогнали: пластичен хирург, стилист, фризьор, гримьор и масажист.

Лицето на Магдалена изглеждало тъжно и уморено заради отпуснатите надолу ъгълчета на устата и бръчки. Специалистите извършили корекция на назолабиалните гънки и корекция на долната част на лицето. Малка намеса на пластичния хирург свършила работа.

По време на рехабилитационния период лицето на Магдалена се променило към по-добро. Външният вид на жената станал много по-свеж и радостен.

Следващата стъпка за освобождаване от стреса и уморения вид бил масаж. Той спомогнал за тонизиране на тялото.

жена-пълна-промяна

След козметичните манипулации с жената активно работили стилисти, фризьор и гримьор. Резултатът от работата им може да се види на снимкките.

Определено жената се освежила и станала много привлекателна личност!

Advertisement