„Не мога да си намеря работа“. Мъж, приличащ на извънземно, показа как е изглеждал преди

черният извънземен
Instagram/@the_black_alien_project

Антъни Лофредо е французин, който нарича себе си „Черния извънземен“ и е модифицирал тялото си по наистина екстремен начин.

За да прилича на извънземно, наскоро ампутира два пръста, за да оформи ръката си в нокът. Освен това си е разцепил езика, за да бъде като на змия и си е премахнал част от носа, за да постигне извънземен външен вид.

Освен това той е наточил зъбите си и ги боядисал в лилаво; и е покрил тялото си от глава до пети с екстремни татуировки, включително си е татуирал и очните ябълки.

Под кожата му са вградени и импланти.

Как е започнало всичко 

Когато го попитали защо се е докарал до този външен вид, Лофредо казал пред френския вестник Midi Libre през 2017 г.: „От много ранна възраст съм запален по мутациите и трансформациите на човешкото тяло. Хрумна ми, когато бях охранител. осъзнах, че не живея живота си по начина, по който исках.“

Докато някои променят размера на фигурата си или инжектират филъри в лицето си, модификацията на тялото на Лофредо изглежда просто нереална.

Той разкрива, че е бил нещастен, живеейки в тяло, в което не му принадлежи. А сега има самочувствие заради хора, които му пишат, че външният му вид ги кара да се „чувстват по-сигурни“ със себе си.

Това е битка всеки ден, защото всеки ден намираш нови хора, които не разбират, които искат да съдят. Такъв е животът, не всеки разбира всичко. И аз като мен не разбирам много неща за много хора“, казва 35-годишният Лофредо пред подкаста на Club 113.

„Има хора, които, когато ме видят, крещят и бягат. Аз съм човек, но хората ме мислят просто за луд“. 

Лофредо обаче не мисли да спира дотук. Той планира да премахне кожата си и да я замени с метална в близко бъдеще.

Странният мъж документира своите трансформации в Инстаграм, където има милиони последователи. Инстаграм профилът му се казва: „Проектът черното извънземно“.

Разбира се, този външен вид му носи проблеми.

„Не мога да си намеря работа, има много негативни неща. Може да е положително, защото се чувстваш по-добре, но трябва да знаете, че има и тъмна страна.“

Ако иска пък да обядва в някой ресторант, управителят му казва, че не може да седне на маса на терасата.

В Инстаграм профила си има снимки на французина отпреди промените и сега дори и родната му майка няма да може да го познае. 

Anthony Loffredo AKA The Black Alien, before and after
byu/TheINTL inDamnthatsinteresting

„Такъв е животът, не всеки разбира всичко. И аз като мен не разбирам много неща за много хора“, казва философски мъжът.

Advertisement