Не е фотошоп! Момиче показа рокля, която създава илюзия за идеална фигура

Не е фотошоп! Момиче показа рокля, която създава илюзия за идеална фигура

Трудно е да се повярва, че е възможно фигурата да се преобрази толкова радикално само с помощта на правилно подбрана рокля. Но видеото в ТикТок, което това момиче публикувало, доказва, че не е нужно да вярвате на всичко, което виждате.

Блогърка на име Джем публикувала видео на страницата си в ТикТок в нова рокля, която подчертава достойнството на фигурата толкова добре, сякаш самият фотошоп се е намесил в играта! На това се казва фотошоп в реалния живот.

@jemianxo

Looks like I tied my organs together ? Snatched illusion dress is @fashionnova FashionnovaPartner

♬ OOOWWWEEE – Peewee Longway & Money Man

Илюзията се създава благодарение на плътно затегнатия пояс. А принтът с абстрактни ивици в различни цветове, нанесени върху роклята, превръща фигурата на момичето в негласен идеал; в пясъчен часовник.

Видеото, в което става ясно как работи роклята, е достигнало милиони гледания. Това се дължи на факта, че феновете на Джем не могат да повярват, че такъв визуален ефект може да бъде постигнат с обикновен тоалет.

Коментарите са разнопосочни. Някои са възхитени от това как изглежда фигурата на Джем. Други смятат, че коланът стяга всички вътрешни органи и е вреден за здравето. Но фактът си е факт: тоалетът пасва идеално на блогърката.

Advertisement