Не дръжте счупени съдове. Съвети за щастие от Ванга за всеки ден

Ванга

Тези прости съвети ще ви помогнат да се избавите от неудачите и ще донесат щастие в живота ви.

Всеки може да намери щастието. За да направите това, е важно да следвате прости правила и да премахнете негативнота настройка. Използвайте съветите на Ванга, за да бъде всеки ваш ден изпълнен с късмет и радост.

Знаменитата Ванга остави след себе си богато наследство, което и до днес помага на хората да намерят хармония и просперитет в живота. Нейните мъдри съвети се използват навсякъде, за да поддържате чистотата на душата, да живеете в хармония със света и да не допускате негативизъм в живота си.

Съвети от Ванга за всеки ден за постигане на щастие

1. Благополучието и просперитетът ще напуснат дома ви, ако използвате счупени или напукани съдове. Яжте и пийте от красиви чинии и чаши всеки ден, за да остане енергията на щастието във вашия дом.

2. За да сте сигурни, че щастието и късметът са чести гости в дома ви, пренаредете мебелите по време на Новолуние. Енергията на обновената луна ще ви помогне да поддържате комфорт и хармония.

3. Клонки от бъз, закачени над входната врата, ще пазят дома ви от всяко зло. Кръстосайте ги така, че щастието винаги да бъде във вашия дом и цялата негативност да остане извън прага.

4. Всеки ден можете да повтаряте ритуал, който ще ви помогне да поддържате щастието в дома си. Налейте вода в чиста, прозрачна купа и кажете: „На прага злото ще спре, доброто вътре ще влезе. Всеки гост в дома ми ще ми донесе радост.“ Лиснете водата през прага.

5. Всяка сутрин, когато се събудите, започнете да се обувате с десния крак. Така ще поддържате щастието в дома си. Оставете чехлите до леглото, за да не се налага да ги търсите.

6. Всеки ден гледайте да не остане хляб на масата. Малките парченца привличат бедност и нещастие. Дайте ги на животни или нахранете птици, за да има винаги място за щастие в живота ви.

7. Създайте си навик да не се хвалите с щастието си, а още по-малко да разказвате на непознати за късмета си.Тяхната завист може да повлияе негативно на живота ви.

8. Когато се спънете с десния си крак, не забравяйте да потропате по земята него с думите: „Неволя, махни се от мен“. Ако се спънете в левия си крак, очаквайте късмет.

9. Не съхранявайте счупени или напукани огледала в дома си. Те ви крадат от щастието всеки ден. Тези предмети нямат място във вашия дом, така че винаги изхвърляйте счупените парчета в дебела, непрозрачна торба или кутия.

10. Погрижете се за огледалата в дома си. Избършете ги със светена вода, за да няма място за кавги и болести в къщата.

11. Носете пари само в портфейла си. Никога не оставяйте банкнотите смачкани и не съхранявайте монети в едно отделение с тях. Така всеки ден ще привличате финансово благополучие в живота си.

Тези прости съвети ще ви помогнат да се отървете от неудачите и ще ви донесат щастие в живота. Грижете се за дома си и не го оставяйте да се замърсява. Премахнете паяжините и праха, които натрупват отрицателна енергия.

Advertisement