Не бързайте да се умилявате– тази снимка на майка с дете крие ужасна тайна

Тед Бънди и майка му

Снимките на майки с деца обикновено ни карат да се усмихваме, но тази снимка може само да ви накара да потръпнете – на нея е заснет брутален убиец.

Майка с нежност и любов прегръща сина си, позирайки за снимка на плажа. Какво не е наред с тази снимка, която е направена около 1950 г.? Детето е Тед Бънди, който ще порасне като един от най-страшните серийни убийци в света.

Той е роден на 24 ноември 1946 г. в център за самотни майки в Бърлингтън, Върмонт. Майка му, Елинор Луиз Коуeл, тогава е на 22 години. Самият Тед обаче никога не би я нарекъл майка. Той ще расте с вярата, че майка му е по-голямата му сестра, а баба му и дядо му са негови родители.

Въпросът кой е бащата на бъдещия убиец остава открит. Имало тире в акта му за раждане и слуховете варирали от това, че е бил ветеран от военновъздушните сили или моряк до факта, че Тед е бил дете, плод на кръвосмешение и че Самюъл Коуeл. Но всички тези предположения били необосновани.

Каквото и да беше, но за да избегне клеймото на отглеждането на извънбрачно дете, майката Елинор го даде на родителите си. Според някои разкази Бънди научава за истинския си произход едва през 1969 г., малко преди да започнат убийствата му.

Точният брой на жертвите му все още не е известен. Малко преди екзекуцията му през 1989 г. той признава 36 убийства между 1974 и 1978 г. Той измъчвал, изнасилвал и дори ял жертвите си.

В средата на 70-те години Луиз Бънди вече била омъжена майка на пет деца, работеща като секретарка в университета на Пюджет Саунд, когато властите в цялата страна започват да обвиняват най-големия й син в серия от ужасяващи убийства. Години наред тя отказва да повярва на обвиненията.

„Тед Бънди не обикаля да убива жени и малки деца!“, казва през 1980 г., след като Бънди бил осъден за убийствата във Флорида.

Тя починала през 2013 година на 88-годишна възраст.

Advertisement