„Аз имам син и го възпитавам да уважава жените“. Думите на Надя, които развълнуваха всички

Всъщност във финала на трети сезон на „Ергенът“ имаше победителка. И тя се казва Надежда Вишева.

Тя може и да не получи годежния пръстен от Алек, но спечели сърцата на зрителите с думите и поведението си след шокиращия завършек. 

Знаете, че ергенът накрая не избра нито Маги, нито Надя, като каза, че е объркан и не може да реши в коя от двете е влюбен повече. Той направи това чрез видеообръщение и след разговор с майка си, която не хареса нито една от двете и му каза да не бърза с решението си.

Думите на Надежда след края на видеообръщението развълнуваха всички. Тя нарече Алек страхлив мъж и изрази надеждите си, че синът й няма да стане такъв.

„Със сигурност е по-добре, че сега ме разочарова, а не след няколко години“, поучително заяви 34-годишната Надежда. „Не искам мъж страхливец. По-добре да съм сама, докато не срещна човека, който ще е мое отражение. Аз не съм страхлива. Не ме е страх да обичам“, каза през сълзи Надя.

На въпрос от продукцията дали се чувства излъгана финалистката заяви, че се чувства излъгана и че не й е за първи път.

„Животът си е негов. Той ще си носи бремето на решенията. Но аз съм чиста пред себе си и не искам лоши мисли в главата си“, продължи Надежда и заговори за сина си.

Тя не можа да преглътне и начина по който Алек им каза решението си. Не очи в очи, а в сидео.

„За мен това не са мъже. Аз имам син и го възпитавам да уважава жените. Да мисли за чувствата им и да са достойни като хора. Не защото са мъже, просто защото сме хора. И всеки един човек трябва да подхожда човешки към чувствата на другия. Това да се разделиш с някого със съобщение за мен е страхливо. Надявам се моят син да не стане такъв“.  

Като майка, която отглежда сина си сама, Вишева определено е силен характер и случилото се няма да я пречупи. Жени като нея са доказали, че могат да бъдат силни. Но чакат да срещнат мъжа, който ще им подари комфорта да си позволят и да бъдат слаби.

Освен всичко друго, Надя намери сили и да прегърне своята съперница Маги. В съкрушителния момент и за двете тя подаде ръка на жената, с която 3 месеца се бори за сърцето на един мъж. Накрая двете се оказаха обединени в неволята си.

Да, сезон 3 на „Ергенът“ има своя голям победител. И той е силната българска жена. 

Advertisement