Нана не сдържа сълзите си в последното си предаване като водеща на „Съдебен спор“

Нана не сдържа сълзите си в последното си предаване като водеща на
Източник: "Съдебен спор", Nova

Емблематичната водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш не сдържа сълзите си в последното си предаване. След 12 години любимката на зрителите слиза от екран и според информациите отива да живее в САЩ, където мъжът й Джонатан развива бизнес.

В чест на Нана от екипа на предаването бяха подготвили компилация с най-емоционалните й моменти като водеща. Бяха включени и кадрите, които преди години просълзиха цяла България: моментът, в който Нана обяви, че ракът на гърдата й се е върнал:

„Никога не съм предполагала, че ще водя отново този разговор със себе си, със семейството си и с вас. Както знаете, 2012-та година ме диагностицираха с рак на гърдата и след като преминах успешно лечение, 5 години всичко беше чудесно.

Но доста време пазя нещо в тайна. Дойде време просто да го кажа и да го споделя с вас, тъй като излязоха окончателните резултати и аз отново имам рак.

Отново ме диагностицираха с рак на гърдата – на другата гърда. На петата година се случва и това. Благодаря ви за това, че ви имам. Благодаря ви за това, че винаги сте ме подкрепяли.

Единството нещо, което искам да кажа, е, че предстои битка и ако един път съм успяла да се справя, вярвам, надявам се и се моля да се справя втори път и да стана още по-голям пример за всички хора с онкологични заболявания в България“. 

Нана Гладуиш наистина е пример и вдъхновение за много жени с онкологични заболявания. През годините тя не само че показа изумителни качества в борбата с рака на гърдата, но и основа фондация в подкрепа на жени с коварната диагноза – „Една от 8“.

Докато гледаше сборното видео, даде воля на емоциите си и се разплака. 

На изпроводяк главният редактор и репортер на предаването Георги Игнатов й подари букет цветя. „Дайте да се разберем, не сме дошли тук да ревем“, каза с усмивка култовият репортер, докато прегръщаше просълзената Нана.

„Близо година отлагах тази среща с надеждата да не се случи, но неизбежната раздяла дойде“, обяви Жоро Игнатов и помоли Нана да обясни защо си тръгва от предаването.

„След всичко преживяно имам нужда да поема в някаква различна посока и да си дам време.“, каза тя. „Това е абсолютно мой избор. Това е един от най-тежките избори, които съм правила. Дори изборите по време на диагнозата не бяха толкова тежки. Това беше тежък избор, защото животът ми мина тук. Едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите на Nova телевизия.“

„Благодаря на вас зрителите за доверието, за подкрепата, за това, че плакахте с мен, за това, че се смяхте заедно с нас и за това, че бяхте част от 12 години от моя живот.

Аз си тръгвам, защото така съм решила, защото отново искам да предизвикам себе си и да видя какво може да ми предложи животът. Макар че за мен наистина ще е тежко.

Ако бях Фреди Меркюри, щях да кажа, че шоуто трябва да продължи, но истината е, че това не е шоу, това е реалният живот и няма нищо по-хубаво от него“, бяха финалните думи на легендарната водеща.

Advertisement