„Най-суровото бебе“ порасна. Как изглежда днес момичето, станало интернет сензация

Facebook/Rodrigo Kunstmann

В деня, в който Изабела Пертера де Хесус се роди, тя веднага се превърна във „вирусна“ сензация. Без дори да го иска! Докато лекарите се потрудили усърдно, за да я извадят безопасно на бял свят, тя дари света със сърдито изражение, присъщо на възрастен човек.

Когато момичето се родило през 2020 година, дори лекарите били изненадани от мрачното изражение на лицето й: присвити вежди, тежък поглед и нацупени устни придавалли на бебето пълна сериозност.

И въпреки това е толкова сладка! Фотографът Родриго Кунстман, нает от семейството да улови момента, разказва: „Тя отвори широко очи, но не заплака. Лекарят дори трябваше да каже: „Плачи, Иса!“

Веднага след като лекарят прерязал пъпната връв, Изабела се разревала шумно. Майка й пък казала: „Бебето ми се роди смело.“

„Сърдитото бебе“ днес

сърдитото бебе
Instagram/isa_bravihna1

От тогава минаха три години, но момичето е запазило нацупената си муцунка и до днес. Това доказа фотографът Родриго Кунстман, който заснел прословутата снимка от раждането на Иса.

Той я срещнал отново преди няколко месеца. И нахално я щракнал за по едно сърдито селфи. Явно „сърдитото бебе“ все още дреме в нея две години по-късно.

Родителите й Даяна и Ренато редовно споделят сладки снимки на дъщеря си на собствената си страница в Instagram. Там тя очарова последователите си със сладка крива усмивка, както показват част от снимките.

сърдито-бебе
Instagram/isa_bravihna1

Междувременно Иса доста порасна и в момента посещава детска градина в Бразилия. Родителите й са много щастливи от това, както споделиха в емоционално изявление: „Боли, да, но освен това сме толкова щастливи, че можем да ти предложим това, мама и татко са толкова горди с теб.“

Няма е и следа от престорената мрачност на Изабела – както уверяват родителите й, тя е усмихнато и весело момиче. Но ако започне да се мръщи, тя става като две капки вода на нейната „новородена“ снимка, направена в първите секунди от живота й.

Advertisement